ONA JE NAŠA NAJPOPULARNIJA INFLUENSERKA, A SVI JE VREĐAJU! Ko je Dunja Jovanić koja je razbesnela javnost svojim izjavama?
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dunja Jovanić, influenserka koja ima svoj modni brend, nedavno se našla na udaru javnosti kada je, komentarišući trudnu Rijanu rekla da "treba da se okoti".

Reakcije na ovu izjavu su bile burne, brojni pratioci su joj ostavljali komentare da "nauči da poštuje žene", a pojedini su podsećali na ranije kikseve koje je pravila na društvenim mrežama. Dunja je pre dve godine optužena za rasizam jer je u komičnom maniru rešila da predstavi azijske turiste koji posećuju našu zemlju.

Uradila je to tako što je igrajući uz pesmu "Mini suknja" rukama pokušala da iskosi svoje oči ne bi li "dočarala" kako azijski turisti izgledaju.

U oba ova slučaja je javnost burno reagovala, a negativni komentari na račun influenserke su preplavili društvene mreže.

Pojedini su se pitali i "Ko je ona i zašto joj se toliko pridaje na značaju", nakon čega su krenuli da se šeruju delovi njene biografije i izjave o porodici.

Dunja je rođena 1989. godine u Bosni i Hercegovini. Roditelji su joj se razveli kada je bila imala samo 9 godine. Ona je kasnije završila ekonomski fakultet da bi se izvesno vreme radila kao ekonomistkinja.

"Mama i tata su mi se razveli kada sam imala devet godina i bila sam prvo dete na kom se to vrlo oslikalo i koje je uvek bilo između toga. Mnogo sam se selila i nisam imala neku svoju oazu. Mnogo puta sam izneverena, na neki način ostavljana i nisam imala emotivnu sigurnost pri odrastanju. Učena sam da sam A4 papir i da je moje šta ću ispisati na njemu. U međuvremenu shvatila sam da sam ja poseban A4 papir koji kada ga zgužvaš sam krene da se otvara. Ostanu ožiljci na nekim mestima, ali se on ipak ispravi", rekla je Dunja svojevremeno za "El".

Ona je nakon toga počela da se bavi modom, otvorila je svoj jutjub kanal, da bi kasnije od svog rada uspela da otvori i firmu. Danas može da se pohvali velikim poslovnim uspehom, a prati je i velika popularnost na društvenim mrežama na kojima se, opet, nalaze i već pomenuti negativni komentari.

Krajem prošle godine pisalo se da je Dunja ušla u ljubavni trougao kada je ušla u vezu sa momkom koji je u tom trenutku navodno bio u vezi sa Ivom Grgurić.

Dunja je šuškanja oko veze podstakla kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je muškarac drži za noge, a mnogi su momka prepoznali po ručnom satu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading