SPREMNE ZA OSVETU ZBOG BROJNIH UVREDA! Darkove bivše stižu u Zadrugu da potpuno raskrinkaju pevača, Marina prelomila samo zbog ovoga!?
Prntscreen

Bivša verenica Darka LazićaMarina Gagić, i bivša devojka pevača, Olivera Matijević, navodno će se useliti na imanje u Šimanovcima.

Producenti Pinka uveliko pregovaraju s Marinom, dok su sa bivšom ljubavnicom popularnog folkera navodno već potpisali ugovor.

- Prvo su na razgovor pozvali Oliveru s kojom je Darko varao prvu suprugu Anu Sević, a onda i verenicu Marinu Gagić. Ona je prošle nedelje bila u Beogradu i odmah je pristala da uđe u Zadrugu. Obećala je da će pred kamerama otkriti sve prljave tajne Darka Lazića - rekao je izvor.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je navodno redložila producentima da pozovu i Marinu Gagić, s kojom se nedavno sprijateljila.

- Olivera je kontaktirala s Marinom preko Instagrama čim je čula da ju je Darko ostavio. Rekla joj je da se kaje što je bila ljubavnica i požalila se da je izigrao obe. Još tada su njih dve skovale plan da se zajedno osvete Laziću. Tako je Olivera odmah posle razgovora na Pinku otišla u Pećince kod Marine kod koje je i prenoćila. Tad su pričale da zajedno uđu u Zadrugu - kaže izvor.

Printscreen

 

Isti izvor navodi da se Gagićeva nećkala oko ulaska u rijaliti jer ima malo dete, ali je "od toga jača njena želja da se osveti Laziću koji joj ne plaća alimentaciju".

- Darko ne daje novac za sina Alekseja, a i retko ga viđa. Marina je shvatila da ako ona sinu ne obezbedi budućnost, niko neće. Već je dogovorila sastanak sa čelnicima Pinka i za dobar honorar pristaće da uđe u rijaliti sa Oliverom - kađe izvor.

Darko je ranije pobesneo zbog zajedničkih slika Olivere i Marine i tom prilikom je rekao "da ga ne zanimaju u životu".

"Dajete prostora Oliveri i Marini! One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa! Ko su one?! Olivera je propala pevačica, a Marina hoće da bude poznata".

ODGAĐA SE IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA NEDELJAMA Brojne teorije zavere zbog odnosa Dalile, Dejana i Filipa, produkcija namerno produžava izolaciju?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading