ODGAĐA SE IZBACIVANJE IZ RIJALITIJA NEDELJAMA Brojne teorije zavere zbog odnosa Dalile, Dejana i Filipa, produkcija namerno produžava izolaciju?!
Foto: Printscreen/instagram

Iako su gledaoci navikli da nedeljom gledaju izbacivanje iz "Zadruge", sinoć se to nije dogodilo i niko nije napustio Belu kuću.

Razlog tome je, kako je objavljeno na portalu Pink.rs, to što je samo nekoliko dana ranije, prošlog četvrtka, bilo vanredno izbacivanje.

Tada je rijaliti napustila Emilija Velemir, te je sinoć doneta odluka da veče prođe bez izbacivanja.

Mnogi komentarišu da je jedna od mogućih teorija za samo pomeranje termina izbacivanja to što produkciji odgovara da se ne bira novi vođa, pa samim tim ni novi potrčci, što Dalili Dragojević i Filipu Caru produžava boravak u izolaciji, gde po pravilima "Zadruge", moraju da provode vreme sami, bez cimera, što se ispostavlja kao odličan recept za razvijanje njihovih odnosa.

Simpatije između Cara i Dalile su očigledne, a i produkcija se, kako kaži komentari gledalaca "Zadruge", već poigrala sa jednim vandrednim izbacivanjem i produžecima izolacije, otkako je krenula ova sezona rijalitija.

Ovo je 4. nedelja koju Dalila i Car provode u izolaciji. Nekolicinu puta su ih postavile vođe, a nekoliko puta su tu "sasvim slučajno" zaglavili, zbog vanrednog izbacivanja i promene termina.

Na programu je umesto toga bila specijalna emisija u kojoj je gostovala Mina Vrbaški, koja je komentarisala dešavanja u "Zadruzi 5".

U studiju "Zadruge" sinoć je ponovo bila Dušica Jakovljević, koja veče pre toga nije vodila emisiju "Pitanja novinara" jer se nije osećala dobro, te je umesto nje u subotu u voditeljskoj stolici bila Ivana Šopić.

DEJANOVOJ MAJCI POZLILO! Haos u porodici Dragojević, Biljana na ivici srčanog udara zbog svega što se dešava njenom sinu, David očajan!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dragan Niš

25.10.2021 11:03

Sve zarad gledanosti,produkcija će ovakvim sramnim manipulisanjem učesnika pa i nas publike(u pokušaju) podpomoći krahu ali ne jedne veze nego braka.Kao ni u jednoj sezoni do sada produkcija režira tako što recimo Filipa nije diskvalifikovala zbog lomljenja vilice a za to se ide i u zatvor, mislim van rijalitija,a zatim već četvrtu nedelju raznim manevrima i odlukama drži Dalilu i Filipa u izolaciji.

jana

25.10.2021 12:36

Ne razumem zasto srpska televizija nam radi ovo dosa decko sa sahovnicom na nozi i kamera ga forsira i njega i sahovnicu a sta bi se desilo da se jedan srbin ovako ponasa na njihovoj televiziji,narode uzmite pravdu u svoje ruke.

cuca

19.11.2021 20:16

Jadno sta nam radite zast dalila i car nisu izbaceni zbog tuce dekija c