TATA MARKO ŠIROKE RUKE Miljković spremio vredne poklone za doktore i babicu, zna za red i nije štedeo, ne dobija se ćerka svaki dan
ATA Images

Marko Miljković presrećan je što je nedavno postao otac kada mu je Luna Đogani rodila ćerku Miju.

On je istakao da je odavno spreman da postane otac, kao i da je za Lunu spremio vredan poklon, ali da je spreman da za par meseci prave drugu bebu.

Ataimages

 

Marko kaže da je spremio poklone za doktore, babicu, ali i Lunu:

- Ona će dobiti veoma vredan dar kad izađe iz bolnice. Zaslužila je sve što poželi. Spremio sam vredno zlato za doktore, kao i za babicu. Njoj sam namenio i dukat, ali mi ga je prijatelj, kad mi je čestitao Mijino rođenje, polomio, istakao je on.

ATA Images

 

Miljković je prvi put postao otac u 38. godini, iako je o tome dugo maštao.

- Luna mi je ispunila najveću životnu želju. Zbog toga ću joj biti večno zahvalan. I moji roditelji, koji imaju dve unuke od moje sestre, godinama čekaju da im sin podari naslednika. Odavno sam spreman da budem otac i da menjam pelene, ispričao je srećni tata i otkriva da ćerkica liči na njega:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jedva čekam da zagrlim tu malu krofnicu! Kažu da liči na mene, ne samo izgledom, već i karakterom. Rodila se tačno kad joj je bio termin. I ja sam takav, precizan. Kad kažem da će nešto da bude tog i tog datuma, tako mora da bude.

Pogledajte OVDE  sve je spremno za Miin i Lunin dolazak, tata Marko jedva čeka prvi susret

Komentari (0)

Loading