U STANU U NOVOM BEOGRADU SVE JE SPREMNO ZA LUNIN I MIJIN DOLAZAK Miljković spremio poklone, a evo šta Đoganijevu čeka za četiri meseca
Alo

Marko Miljković je oduševljen što je dobio ćerkicu Miju da je najavio da će s Lunom Đogani odmah da pravi drugo dete, otkrio i šta će pokloniti supruzi.

- Čim Luna bude mogla, odmah pravimo drugo dete! Nek bude spremna, što se mene tiče možemo već za četiri meseca da radimo na tome. Toliko sam srećan da sam shvatio da želim veliku porodicu i što više dece s njom - kaže Marko.

Alo

 

- Toliko je lepo podnela trudnoću i porođaj, da joj ne bi smetalo da brzo zatrudni. Luna mnogo voli decu i, kao i ja, mašta o velikoj porodici. To je najveća sreća!

Marko kaže da je spremio poklone za doktore, babicu, ali i Lunu:

- Ona će dobiti veoma vredan dar kad izađe iz bolnice. Zaslužila je sve što poželi. Spremio sam vredno zlato za doktore, kao i za babicu. Njoj sam namenio i dukat, ali mi ga je prijatelj, kad mi je čestitao Mijino rođenje, polomio.

Miljković je prvi put postao otac u 38. godini, iako je o tome dugo maštao.

- Luna mi je ispunila najveću životnu želju. Zbog toga ću joj biti večno zahvalan. I moji roditelji, koji imaju dve unuke od moje sestre, godinama čekaju da im sin podari naslednika. Odavno sam spreman da budem otac i da menjam pelene - priča srećni tata i otkriva da ćerkica liči na njega:

- Jedva čekam da zagrlim tu malu krofnicu! Kažu da liči na mene, ne samo izgledom, već i karakterom. Rodila se tačno kad joj je bio termin. I ja sam takav, precizan. Kad kažem da će nešto da bude tog i tog datuma, tako mora da bude.

Na pitanje da li će, poput mnogih očeva, razmaziti mezimicu, odgovara:

- To će uraditi Luna! Ona se raspilavi kad je reč o pisma, bebama... Ja ću da probam da joj budem autoritet, da napravimo neki balans. Naravno, ukoliko uspem u tome!

Alo

 

U stanu na Novom Beogradu sve je spremno za Lunin i Mijin izlazak iz bolnice.

- Bebica ima svoju sobu, koja je skroz sređena. Kupili smo krevetac, nunalicu, kolica, sedište za kola... Imamo i garderobu za narednih godinu dana. Treba samo da dođu kući i da zajedno uživamo - ističe Marko.

Otkrivamo! Mia Đo Mi puni konto roditeljima, detalje čitajte OVDE.

Komentari (1)

Loading
Jana

17.06.2021 14:28

Nek im bude velika porodica.Puno dece naka imaju.