EVROVIZIJA SE ISPLATILA Uraganke rasprodate do kraja leta, sudeći po zakazanim nastupima biće teže za 300.000 evra
Promo Eurovision

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija knežević iz "Hurricane" angažovane su do kraja leta, a kako im je popularnost nakon prestižnog muzičkog takmičenja skočila, ni cena nastupa više nije ista i ide do 10.000 evra.

Zarada im se znatno povećala, a već imaju zakazano oko 40 nastupa. Za dva meseca tokom letnje sezone zaradiće čak 300.000 evra.

EPA

 

- Devojke su harizmom, neposrednošću i glasom oduševile sve, krenule su na nastupima i kad one gostuju sva mesta su popunjena. Prave fenomenalnu atmosferu, odlično pevaju, o igranju i izgledu da i ne govorim. Popularnost im je stvarno skočila, tražene su nego ikad ranije, vlasnici klubova se bukvalno grabe za slobodan termin, da ih dovedu. Samim tim, cena njihovog nastupa više nije ista kao pre Evrovizije, kreće se nekad i do 10.000 evra. Zavisi od toga gde nastupaju, koliko dugo bi pevale ali i koliko publike klub može da primi - otkriva izvor i dodaje:

EPA

 

- Već imaju zakazano oko 40 nastupa u narednom, letnjem periodu, i za te tezge će uzeti čak oko 300.000 evra. Devojke su oduševljene podrškom koju su im Balkan i dijaspora pružili, raduju se svakom nastupu i spremne su za sve što predstoji. Pune su entuzijazma, energije i zaista su rođene za ovaj posao, nije ni čudo što ih publika tako voli. Trebalo bi da nastupaju i u inostranstvu, sve zavisi od uslova i pandemije koja još uvek traje, ali pregovori su u toku. Traže ih širom Balkana, a one su rade da se odazovu na svaki poziv. Ovo je njihovih pet minuta, sad im je karijera na vrhuncu. A kako deluje, i dobro će inkasirati!

EPA

 

Inače, Sanja, Ivana i Ksenija su dobile brojne ponude, a spekulisalo se i da su oduševile jednog engleskog producenta koji se potrudio da dođe u kontakt sa njima i objasni im da on želi da im vodi karijeru. 

EPA

 

- Što se tiče ponuda, dobili smo zaista razne ponude za saradnju. Ne bismo ništa još da otkrivamo dok ne bude zvanično. Naš tim odlučuje o tim stvarima pa ne bismo mnogo komentarisale na tu temu. Svakako, drago nam je što postoji interesovanje za nas i nadamo se mnogim projektima - rekle su "Uraganke"

Pogledajte OVDE Goga Sekulić zbog "Gaćica" digla kredit, bila dužna Marini Tucaković, pa prodala automobil

Komentari (1)

Loading
veljko

14.06.2021 14:47

Uraganke,najatraktivnije devojke na svetu,ponos Srbije.