DIGLA KREDIT ZBOG "GAĆICA" Gogu Sekulić popularni album koštao crno iza nokta, morala da proda automobil kako bi vratila dug Marini Tucaković
Printscreen

Goga Sekulić, popularna domaća pevačica, u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji govorila je o svom životu i karijeri, a otkrila je i da nije svim pevačima baš lako da dođu do novca i da je u više navrata morala da se zajmi da bi objavila album. 

- Za album "Gaćice" morala sam da podignem razliku u kreditu i to sam tek skoro odplatila, jer sam imala i kredit za stan - kaže pevačica i dodaje da u svetu šou biznisa nije sve tako lako kao što mnogi misle. 

- Svi kažu da mi novac nadoknadimo za jedno veče, ali to nije istina. Ulaganja su velika. Nekad nađem sponzora za spot, nekoliko puta mi je i tata pozajmio ili prijatelji. Nije da to meni neko pokloni, nego ja to pozajmim, pa uredno vratim - navela je pevačica. 

Printscreen

 

Ona se osvrnula i na dašnje pesme, koje je žestoko iskritikovala. 

- Nekada su se svi stideli da izgovre ime moje pesme "Gaćice", a danas je ona gospodska pesma - navela je popularna pevačica. 

Printscreen Premijera

 

Goga je otkrila i kako je morala da proda svoja kola kako bi platila Marini Tucaković pesmu

- Kada sam uradila jednu pesmu sa Marinom i Damirom morala sam da prodam auto kako im ne bih ostala dužna. Bilo mi je žao. A kada sam divljala sa A8 po gradu tad su svi pitali ko stoji iza mene - kaže Goga i dodaje:

- Iza mene stojim ja! Nikad me nisu jurili za novac, ljudi su jako korektni. Desio se i prelep gest, od Saše Lazića sam dobila i prelepu baladu - kaže Goga.

Pogledajte OVDE Mitru Miriću ne može niko ništa, pevač se oglasio nakon što su ga nedavno živog sahranili

Komentari (0)

Loading