Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Marko Janjušević Janjuš je bio na pragu blistave karijere, a onda su lekari otkrili da ima veoma retko oboljenje. Reč je o šakama, ne može u potpunosti da ih ispravi, kao ni da ih skupi. S obzirom na to da u košarci šake imaju jako bitnu ulogu, nije mogao da nastavi da se bavi ovim sportom. 

Iako je oboljenje retko i neizlečivo, sa njim može da se živi i ne umanjuje kvalitet života, ali drastično utiče na sportske sposobnosti.

Janjuš

Printscreen/AmiGShow

 

Ipak, da ga drugi ne bi doživljavali kao invalida ili žrtvu, Janjuš nikome ništa nije pričao o bolesti, samo je jednom potvrdio da je to istina. Baš kao što je otkrio da je dok je profsionalno igrao košarku zarađivao velike sume novca.  

- Zarađivao sam 10.000 evra mesečno, nije ni bitno kako se zarađivalo, ali se zarađivalo kada sam igrao u Bugarskoj. Tada smo živeli zajedno, ja sam trošio dnevno 1.000 evra. Kupovao sam nam sve, i davao i kupovao. Tada mi je Ena rekla:"Nije dobro da to radiš". Nisam gledao ni koliko šta košta, to je istina. Iako mi je 100 puta rekla da ne kupujem, ja odem i kupim. Desilo se da sam ostao bez kluba, nisam imao novca, a dete naviklo. Ne treba davati toliko, jer sam u trenutku ostao bez svega i možda te dete gleda drugim očima, da ga ne voliš, da si nesposoban. I ne može se ljubav kupiti parama, ljubav se kupuje provođenjem vremena. Ceo život ću se kajati zbog nekih stvari - ispričao je

 

Janjuš je igrao košarku u više srpskih klubova, a karijeru gradio i u Bugarskoj, Španiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Kini. 

ŠOK POTEZ JANJUŠA O KOM BRUJI REGION!

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić suočili su se sinoć u studiju kod Dušice Jakovljević. Kada su Aneli i Asmin prvi put sreli u studiju, primetno je bilo da je Janjuš reagovao vrlo burno. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
rat

Komentari (0)

Loading