rat
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Takozvani astrolog poznat kao "Indijac Nostradamus" promenio je svoju tvrdnju kada bi navodno mogao da počne "Svetski rat".

Prošlog meseca, Dejli star je izvestio kako je „Novi Nostradamus“ Kušal Kumar, koji tvrdi da je astrolog koji predviđa svetske događaje, nedavno rekao kako će tenzije rasti između Izraela i Hamasa, obe strane Koreje, Kine i Tajvana i Rusije i NATO-a.

Iako bi neki rekli da su to očigledna dešavanja za koja ne trebaju nikakva takozvana "predviđanja", Kumar je za ove "zaključke" novodno koristio vedsku natalnu kartu. 

Takođe on je astrologiju koristio, kako kaže "da predvidi tačan datum kada bi Treći svetski rat trebalo da počne" – a to je prema njegovoj jezivoj prognozi, navodno za samo nekoliko nedelja.

On je ranije tvrdio da bi krično vreme i mogućo svetski sukob mogao da počne 18. juna, piše britanski medij.

Međutim, sada samo nekoliko dana pred ovu jezivu prognozu on kaže: „Sada, utorak, 18. jun 2024. ima najjači planetarni stimulans za pokretanje Trećeg svetskog rata, iako bi 10. i 29. jun takođe mogli da imaju reč".

Navodeći terorističke napade u Pakistanu, severnokorejske vojnike koji prelaze liniju razgraničenja u Južnu Koreju i eskalaciju između Izraela i Libana, Kumar tvrdio da sve ovo ukazuje da se njegovo navodno "predviđanje ostvaruje".

On je upozorio: „Ovde se može primetiti da prediktivno upozorenje za bolju  strategiju koja uključuje pažljivo i ozbiljno tumačenje planetarnih uticaja, dok se nenamerna ljudska greška ili proklizavanje ne mogu u potpunosti isključiti. Dakle, posmatrajte razvoj ratnog scenarija u žarištima širom sveta kako dani prolaze", prenosi britanski medij.

(Daily star)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading