RAZBOLELA SAM SE SLIKAJUĆI ZAKLANE LJUDE Gladovala je 40 dana, a sada otkrila jezive detalje
Foto: Printscreen/instagram

Vesna de Vinča postala je prepoznatljiva po priči da je svojevremeno gladovala 40 dana i tako skinula 14 kilograma, a jednom prilikom otkrila je kako je došla na tu ideju.

Naime, Vesna je priznala da su u pitanju posledice rata, te otkrila sa čim se sve susretala.

- Razbolela sam se zbog toga što sam na ratištu fotografisala zaklane ljude. Bilo je strašno! Niko normalan ne može to da podnese, pa mi je stradala štitna žlezda. Tada sam prvi put počela da gladujem. Prve godine nisam jela sedam dana, sledeće 14, one tamo 21, pa 28... Tokom korone sam imala više vremena za sebe, pa sam probala da gladujem 42 dana i uspela sam - rekla je, pa dodala:

RAZBOLELA SAM SE SLIKAJUĆI ZAKLANE LJUDE Gladovala je 40 dana, a sada otkrila jezive detalje

Foto: Ataimages

 

- Odlučila sam javno da gladujem kako bi ljudi videli da se od toga ne umire. Prvih nekoliko dana postepeno sam smanjivala unos hrane. Prvo sam izbacila meso, a potom sam jela samo kaše i supice. Tokom celog dana sam pila vodu sa limunom. Kada odem u restoran naručim vodu u kojoj se kuvala govedina, krompir, šargarepa... Pila sam i sok od cvekle, u koji ponekad dodam šargarepu i celer.

- Kada ukrotite tu životinju u sebi koja hoće da jede i pije, sve će biti mnogo bolje. Dan ili dva sam imala nesanicu, a nijednog trenutka nisam bila umorna, samo mi je rasla energija. Svakog jutra ustanem u šest, utrljam zeolit na desni, a potom popijem vodu. To radim i pred spavanje. Potom skuvam čaj od žalfije, u koji ponekad dodam mentu, matičnjak i kantarion.

"Creva su nam puna otrova"

Pored toga što je gladovala, Vesna se i na druge načine čistila:

- Redovno sam se klistirala, jer su naša creva puna otrova. Jela sam svakog drugog ili trećeg dana po pet trešanja sa košticom. Za sve to vreme sam proveravala krvnu sliku, koja mi je bila super, PH faktor idealan, a pritisak i puls savršeni.

Alo!Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading