Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić nedavno je napustila Elitu na jedan dan, nakon čega su krenule spekulacije o njenom razlogu izlaska. 

Darko Tanasijević otkrio je sve o njenom napuštanju rijalitija, sa kim je provela vreme, ali i sa kim je Ahmićeva imala kontakt. 

- Što se tiče Aneli i njenog izlaska jednodnevnog iz "Elite", to su proverljive stvari i kod institucija u Sarajevu i kod notara, gde je Aneli bila u prisustvu produkcije koja ju je pratila, nije imala kontakt ni sa kim osim sa advokatom i notarom, to je vrlo poverljivo - rekao je Darko uživo u programu. 

Upravo je te noći, u jednom trenutku Aneli pozvala Asmina da dođe u "Elitu" i da idu na poligraf, a onda joj je Darko Tanasijević otkrio da je Asmin dobio poziv za emsiiju, koji je odbio. 

- Da li je spreman da dođe ovde i da idemo na poligraf? Ja sam spremna za sve što izgovaram da snosim posledice - govorila je Aneli. 

- Mi smo ga pozvali da dođe, a on to nije hteo i odbio je. On je pozvan u emisiju "Pitanja novinara" da dođe - otkrio je Darko. 

- Ne bi mogao da iznese tolike laži i bude miran, jedino da dođe na nekim najjačim lekovima i da bude miran, pa da nema mimiku na licu. Ja njega poznajem, živela sam sa njim godinama - nastavila je da objašnjava Aneli. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading