Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aneli Ahmić ponovo je izazvala reakcije javnosti zbog lapsusa koji je izgovorila.

Ona je pre dva dana tokom nominacija, kada je govorila o bivšem partneru Marku Janjuševiću Janjušu, izgovorila da bivši košarkaš mora da je brani dok je oni napadaju zbog "emotivnih odnosa", što je izazvalo lavinu komentara.

Bivši zadrugarka Ermina Pašović na društvenoj mreži Instagram objavila je snimak na kom se vidi da Aneli traži Lepom Mići da je nauči šta treba da kaže, ali pošto nije mogla da zapamti,tokom reklama mu je prišla da je podseti, kako bi iste reči ponovila u emisiji.

Ermina Pašović

Foto: Printscreen/instagram

 

Mićo, dođi sekund.... Kako si mi ono rekao? - pitala je Ahmićeva. 

Emotivni manipulator - rekao je Mića, a onda je ona to nekoliko puta ponovila u emisiji. 

Znači da nije žalosno bilo bi smešno. O čemu mi pričamo, devojka ne može ni da zapamti šta treba da kaže, kad ćemo konačno čuti stvarnu Aneli? Našla si crna Aneli ko će te savetovati. Ja ne mogu da shvatim, još je pratila rijaliti, pa valjda si videla šta splinter radi - napisala je Ermina Pašović uz snimak koji je podelila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram. 

Ahmićeva je nastavila sa izlaganjem i pravila se da se ništa nije desilo, a mnogi ističu da njenim lapsusima nema kraja, budući da je zapravo mislila na intimne odnose.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading