ISPLIVALE INFORMACIJE Bivši učesnik rijalitija otkriva da će Bilal biti pobednik Zadruge 6
Foto: Alo/Printscreen

Iako je do finala "Zadruge 6" ostalo još par meseci, konstantno se vodi polemika među fanovima ko će biti pobednik ove sezone.

Ana Ćurčić dugo je važila za favorita, mada deluje da je u poslednje vreme izgubila veliki deo podrške, tako da je pobednik i dalje neizvestan.

ISPLIVALE INFORMACIJE Bivši učesnik rijalitija otkriva da će Bilal biti pobednik Zadruge 6

Foto: ATA Images

 

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će Bilal Brajlović biti pobednik "Zadruge 6". Podsetimo, ovu informaciju je iznela Milena Kačavenda.

- Ako se desi da uđem ja, Ana će biti prvo mesto. Ako ne uđem mislim da je Bilal sada favorit. Miljana se nakon svih ovih godina izgradila u rijalitiju, mislim da je fer da osvoji prvo mesto iako je ošinuta. Dala bih joj prvo mesto da svima zapuši usta - rekla je Kačavenda.

Sada je na proslavi punoletstva svoje sestre Nine, Adam Đogani potvrdio istu informaciju! 

Šta misliš ko će pobediti u "Zadruzi 6"? Rekao si da Ana ne zaslužuje pobedu.

- Nisam rekao da ne zaslužuje, već po mom mišljenju da nije to ta težina kao u prvoj sezoni ili kao Dejanu u petoj sezoni. Nije mi to ta težina, nekako... Po mom mišljenju jedini pobednik koga ja vidim u ovoj Zadruzi je Bilal - rekao je Adam.

To je izjavila i Milena Kačavenda juče.

- Da, pa tako je. Mislim da stvarno je... - započeo je Adam, ali su ga prekinuli drugim pitanjem.

Adam je obelodanio i svoje iskreno mišljenje o ljubavnom trouglu o kome bruji ceo Balkan - Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

- Anđela se stvarno zaljubila, Zvezdan ne zna šta hoće! Ana zna šta hoće, ali mi se čini da je previše gledala prethodne sezone i da previše kopira te neke učesnike, na njenu žalost, propao joj je plan. Tu je najveća žrtva Anđela, iskreno se zaljubila i kroz tu neku zaljubljenost postajemo drugi ljudi - rekao je Adam.

Da li su informacije koje su izneli Kačavenda i Đogani tačne, i da li će Bilal biti 'krunisan' kao pobednik ove sezone ostaje nam da saznamo.

OGLASILA SE BIVŠA ZADRUGARKA PA DALA SVOJ SUD Sandra Rešić otkriva šta je Sanja Grujić radila sa Janjušem

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading