Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Danas se održava sahrana majke Milene Kačavende

Na Bežanijsko groblje je pristigao veliki proj ljudi, Mileninih prijatelja i članova porodice, a došla je i majka Jovane Tomić Matore, Ana Tomić.

Kačavenda je navodno na lekovima za smirenje i u lošem stanju. Milena je sve vreme govorila kako joj je loše. 

Ovo nije stvarno, ne mogu da dođem sebi. Pijem lekove za smirenje, moje mame stvarno više nema, ne mogu ovo da verujem - pričala je Milena sve vreme, piše "Republika". 

Milena Kačavenda

Foto: TvPink

 

Inače, Milena je pre tri dana napustila Elitu nakon što joj je saopštena tužna vest. 

Podsetimo, nekoliko dana pre vesti o smrti, učesnica rijalitija posetila je majku, a na imanje se tada vratila potpuni slomljena.

- Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga uradđen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - ispričala je Kačavenda. 

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading