OGLASIO SE ACA BULIĆ NAKON ŠTO MU JE SIN PRIVEDEN Biznismen potvrdio sve, pa otkrio detalje ovog događaja: U stanici je, odgovaraće za svoje postupke!
Foto: Printscreen

Aleksandar Jusa Bulić (24), sin Dragana Ace Bulića, priveden je danas u policijsku stanicu Voždovac. Sa njim su privedeni i Ivica V. (45) i Ilija Č. (42).

Oni su bili u automobilu BMW, za kojim je policija tragala, a nakon prijave da su osobe iz tog vozila pokušale da otmu čoveka na Autokomandi.

Policijska patrola zaustavila je BMW u Ustaničkoj ulici, a potom su pronašli i Kostu S. (33), koji je prijavio događaj.

- On je izjavio da je došlo do nesporazuma u saobraćaju i da su dva muškarca izašla iz BMW i pretili mu. Nakon obavljenog razgovora sa sve 4 osobe i konsultacije sa dežurnim zamenikom tužioca svima je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku - kaže izvor "Blica".

Ovim povodom za domaće medije oglasio se Aleksandrov otac Aca Bulić, koji je potvrdio da je do konflikta u saobraćaju došlo, međutim, kako tvrdi, svađa nije eskalirala.

- Čuo sam da je bilo u saobraćaju u gradu, u gužvi nekog verbalnog konflikta, (prim. aut. Aleksandar) trenutno je u stanici Voždovac. Uveren sam da nadležni organi rade svoj posao valjano, znam da je dobar i pametan dečko i ima odgovornost. Ako ikad napravi nešto što ne valja odgovaraće kao i svi ostali građani. Kad budem imao više informacija, na raspolaganju sam vam. Hvala na razumevanju- izjavio je Aca za "Informer".

"SEBI OVO NISAM SMELA DA DOZVOLIM" Ana Ćurčić u psihičkom rastrojstvu, plače i kuka na sav glas, a evo šta joj je Zvezdan sada uradio!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading