POTUKLI SE MILJANA I ZOLA Kulićka njega pesnicom, a on nju išutirao, napravili haos u cik zore (VIDEO+FOTO)
Foto: Printscreen/Tviter printskrin

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se noćas usred žurke ponovo žestoko posvađali, a potom i potukli.

- To ti je za moju majku - rekla je Miljana pa ga udarila šakom u lice.

Zola joj nije ostao dužan i tri puta nogom šutnuo Miljanu, dva puta svom snagom u zadnjicu, a onda je zakačio u stomak. Miljana je počela da se savija od bola

- Šutnuo me je u stomak - vikala je Miljana, pa iz bese bacila bubicu

- Izlazim odavde ako ne bude kažnjen, videli ste me je udario - vikala je Miljana.

Miljana je krenula i prema kapiji, pa je razbila prozor rukom, sve vreme plačući. dok ju je Zola sve vreme pratio u stopu i rugao joj se.

U jednom trenutku je Miljana otrčala u apartman u kojem joj je smešten sin Željko, a za njom je utrčao i Zola nastavljajući da je provocira, iako je ulazak u apartman zabranjen svima osim Mariji i Miljani Kulić.

Nišlijka to nikako nije htela da dozvoli, pa je bez razmišljanja uskočila u ledeno jezero kako bi ga preplivala i prva došla do ostrva. Zola joj se sve vreme smejao, prozivao je i nazivao ludom, a u pomoć su pritrčali Filip Car i Aleksandra Nikolić, međutim, Miljana je već bila otplivala.

Kulićeva je potom naišla na problem jer nikako nije mogla da se popne na ivičnjak i izađe iz ledene vode, a po izrazu lica se može videti da se zaista smrzavala. Na kraju je nekako uspela da se popne i zaputila se ka smeštaju na Rajskom ostrvu, a Zola je ponovo krenuo za njom.

BILA ZAKLUČANA U NIŠU PA POBEGLA Miljana Kulić cimerima opisala detalje bekstva iz porodične kuće, Siniša i Marija nisu joj dali da se vrati u zadrugu (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading