Ana Ćurčić ima svu podršku svog bivšeg momka Ace Bulića! Milena Kačavenda otkrila "KUPIO JOJ JE ROLEKS" (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom sinoćne emisije "Nominacije" vodiljka Dušica Jakovljević je razgovarala sa kumom Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu koja je otkrila šta Aca Bulić misli o Aninom boravku u Zadruzi:

Ana Ćurčić ima svu podršku svog bivšeg momka Ace Bulića! Milena Kačavenda otkrila

Alo.rs/Dejan Briza

 

-Ako o Ani pričamo, ja sada sada zabrinuta, očekivala sam da će doći sebi. Ima ona šta da kaže,ona se njega boi, o njoj ne da da spava, on ne bira sredstva. On je za crnim stolom govorio za Novu godinu kako je siguran da Ana neće doći. On je Ani time poslao poruku da ne dolkazia, a sada je postao svestan opasnosti da ona ima ljudi iza nje - rekla je Milena.

Ana Ćurčić ima svu podršku svog bivšeg momka Ace Bulića! Milena Kačavenda otkrila

Alo.rs/Dejan Briza

 

-Aca Bilić je jadan veliki gospodin, on je juče Ani kupio sat Roleks, vredan 20 hiljada evra. On je pravi beogradski mangup, gospodin. Veoma je ružno što su ga pominjali tako. Ana je sa njim bila pre 30 godina, dobila je dete sa njim, ali je umrlo par dana kasnije. On je njoj poslao poruku da je tu, a Roleks ima značenje. Njih dvoje su u kontataktu,a sada se vidi da su oni i dalje prijatelji. On je rekao da bi ušao za nju tamo da joj pomogne - dodala je MIlena.

 

 

"OTAC JOJ JE NA SAMRTI, LOŠE IZGLEDA" Stravična otkrića o ocu Anđele Đuričić, isplivala njegova tužna fotka! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading