EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasila se Jelena Golubović i demantovala navode o skandalu na aerodromu "NISAM PRAVILA NIKAKAV HAOS"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Čini se da Jelenu Golubović rijaliti prate gde god da se pojavi, pa čak i na aerodromu. Rediteljka i dvostruka rijaliti pobednica nedavno vratila iz Moskve, gde je boravila kako bi potvrdila svoj akademski status, ali su je po dolasku u Srbiju dočekali pomalo šokantne navodi.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Oglasila se Jelena Golubović i demantovala navode o skandalu na aerodromu

Foto: Printscreen/instagram

 

Vest da je napravila skandal na aerodromu u Beogradu i da je urlala na policijske službenike preneli su mnogi, a rediteljka je ekskluzivno za Alo! otkrila šta se dogodilo prilikom povratka u Srbiju.

- Moj povratak iz Moskve trajao je 48 sati. Vraćala sam se preko Italije, gde mi je let kasnio sedam sati jer je jedna gospođa preminula u avionu. Čekali smo drugi avion, a kada smo konačno stigli u Beograd desio se incident sa policijskim službenicima sa aerodroma. Dok smo stajali u redu za pasošku kontrolu, jedna gospođa slučajno je oborila stub na aerodromu koji odvaja redove, a policajci su počeli da viču na nju. Jedina sam ustala da je odbranim i rekla sam im: Sram vas bilo, vičete na ženu, hoćete li da dobije infrakt. Jedna već umrla u avionu. Nisam pravila nikakav haos na aerodromu, već sam samo stala u zaštitu toj gospođi koja ima 79 godina - ispričala je Jelena za Alo!.

MOGLI SMO SVE, A MI SMO BIRALI KRAJ Maja na ivici suza dok posmatra svoju i Carevu propalu ljubav, a Janjuš je ovako reagovao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading