OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ Brutalno oplela po ljubavnom trouglu "GAĐALA BIH GA KAMENOM, A NE BRISALA SUZE"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić se oglasila se pred sam ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu 6", a nedelju dana kasnije zamolili smo je da analizira trenutno stanje aktuelnog ljubavnog trougla i komplikovane odnose Ane, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ Brutalno oplela po ljubavnom trouglu

Foto: Instagram/printscreen

 

-Mislila sam da će Ana zadržati svoj stav, izgledala je čvrsto. Razumem ja ljubav, da nije isto kad ga vidiš uživo, možda se vrati sve, možda se zbuniš, sve je to meni jasno. Ali napadati Anđelu, koja je kriva i apsolutno je treba osuditi, ali napasti je više od sopstvenog supruga?! Ko je tebi Anđela? Imala bih i ja potrebu da pecnem i možda ne znam, kažem nešto ružno, ali da je osuđujem i pljujem, dok onog ko je meni kriv i mene je upropastio mazim i brišem suze? Mislim da bih ga gađala kamenom, a ne brisala suze. Verujem ja da ona, poznavajući njega, ima potrebu da ga, pa ne zaštiti, već ljudski učini sve što može da se on ne povredi ili tako nešto. Ali maziti ga, ćaskati noću na krevetu, kriviti Anđelu za sve... Iskreno, totalno nejasno. Verujem da je konfuzna, ali baš toliko da ne zna šta priča i radi, iskreno ne kapiram - rekla je Sandra, pa nastavila:

OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ Brutalno oplela po ljubavnom trouglu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Ispostavilo se da sam apsolutno bila u pravu, da on Anđelu nije ni voleo, to je bila dopadljivost, kao što sam i rekla. Žao mi je što ona toga nije svesna. A Zvezdan kao čovek? Totalno razočaranje. Ako ništa, makar iz poštovanja nek zaštiti Anđelu i preuzme krivicu komplet na sebe, nek kaže svojoj ženi: "Sa mnom imaš problem, očigledno dugogodišnji, meni se obraća". ovako se ne zna ni ko kosi, ni ko vodu nosi. Zvezdan ima priču i za popa i za lopova. Anđela pokušava da drži stav, ali malo prelazi u bezobrazluk. A Ana, ili neka kaže da ga se plaši ili neka se pomiri sa njim, što će se desiti kad-tad. Žao mi je jedino što tu nema ko da ustane i kaže kako jeste, neki se plaše, neki se ne mešaju, većina je pristrasna, ali ne iz ličnih pobuda, već "U šta ja verujem da narod podržava". Samim tim ne dobijamo ni pojašnjenje, ni objašnjenje bilo čega izgovorenog sa sve ti strane - ističe pevačica.

-Posle sinoćnje emisije, sigurna sam 100% da kad on od Ane ne čuje ono što želi, vrati se kod ove male, navodno voli je. Moja Anđela, glupa si kao niko! - završava Rešićeva.

HAOS NE PRESTAJE Ana dovela Zvezdana do PUCANJA, ĆURČIĆEVA GREBE NA VRATA BELE KUĆE, ŽELI DA IZAĐE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading