Sandra Rešić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić pojavila se večeras u Šimanovcima kao gošća kod voditeljke Dušice Jakovljević, u specijalnoj emisiji uoči finala Elite.

Razlog je Sandrina umešanost u odnos između Matore i Anite, kao i Anitine preljube na dan svadbe, a spominje se i Marko Đedović, kao i Ermina Pašović.

Rešićeva je okarakterisana kao lažni prijatelj, koja je sve spletkarila od početka, a sada je došla kako bi obelodanila i svoju stranu priče, ali je u studio ušla teatralno, o čemu se priča.

- Neću ovakvu najavu, neka se zna da sam ja sve osmislila i da sam mozak igrice, ma ja sam veliki šef i neko ko je izmislio ceo rijaliti - bila je ironična Sandra, a u jednom trenutku se moglo videti da se i Dušica nasmejana.

Đedović ide u policiju nakon Elite

Ermina Pašović je sinoć, nakon gostovanja u studiju ušla u Elitu gde se suočila sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom. 

Razlog njihovog suočavanja bio je odnos između Sandre Rešić i Matee Car, devojke sa kojom je Anita prevarila Matoru. 

Đedović je izjavio da je u šoku nakon priznanja da je Matea sa Sandrom provodila vreme u njegovom stanu, a kako je istakao, slučaj će prijaviti policiji. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading