PEVAČICA ZABORAVILA TEKST PESME NA DRAGANINOM KONCERTU Javno priznala šta se zapravo desili, a ovo kamera nije snimila
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Sandra Rešić bila je jedna od specijalnih gošći u Beogradskoj Areni, kada je Dragana Mirković održala koncert povodom 40 godina karijere i stavila krunu na svoju estradnu karijeru.

Sandra je spomenula da su joj emocije bile pomešane, te da je osećala kako radost, tako tremu i strah...

Međutim, prvi kontakt sa publikom i Draganom je njoj stvorio blokadu u mozgu, a o tome je pričala u jednoj emisiji.

Sandra Rešić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pred binu sam se klatila, kao dete, a bila je neka pesma koja mi se sviđa od Dragane. Sećam se da sam rekla sebi da mi se sviđa ova pesma od Dragana, pa sam krenula da se preispitujem da li znam tekst svoje pesme. Rekla sebi, aha, prva strofa je divlja devojka, moja nevera, a druga je divlja devojka... I stade mi mozak. Potom sam se setila - rekla je pevačica, pa spomenula taj prvi dodir sa publikom:

- Međutim, kada me najavila, kada sam izašla na binu, huk i ovacije, to nije moglo da se doživi ni čuje. Skoro mi je neko napisao, bez ružnih komentara nije moglo da prođe, da je slab aplauz. Da vi znate koliko je ljudi tada držalo telefon u rukama. Svakako, aplauz je bio gromoglasan - zaključila je Rešićeva.

Podsetimo, poslednjih dana mediji su brujali o Sandri, kada je isplivala njena intimna fotka, Naime,Sandrina drugarica podelila je fotografiju Rešićeve sa misterioznim muškarcem, za koga drugarica ističe da joj je dečko, a istu je podelila i pevačica na svom profilu.

Kurir

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading