ŠUTNUO ĐURIČIĆEVU, PA LJUBIO NIKOLIĆEVU Moka Slavnić nakon šok poteza svog sina za Alo!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Iako su mnogi mislili da će seksualni odnosi Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića spasti njihovu vezu od pucanja, desilo se sve suprotno!

Umesto da odnos Anđele i Zvezdana nakon seksa bude harmoničan, došlo je do burnog raskida i neočekivanog obrta.

Ono što je gledaoce i zadrugare šokiralo još više od činjenice da je posle dve nedelje ostavio devojku zbog koje je izgubio brak, jeste činjenica da je samo dan nakon raskida uspeo da zaboravi Đuričićevu i spopadne Aleksandru Nikolić.

Ne samo da je iskoristio to što su u izolaciji da joj se pridruži u krevetu, već  ju je poljubio na silu.

ŠUTNUO ĐURIČIĆEVU, PA LJUBIO NIKOLIĆEVU Moka Slavnić nakon šok poteza svog sina za Alo!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zvezdanov postupak šokirao je njegovog oca, proslavljenog košarkaša  Zorana Moku Slavnića, koji je u razgovoru za naš list besno prokomentarisao novonastalu situaciju. - Dobio sam nervni slom kada sam video šta se dogodilo. Šokiran sam i ljut na njega. Učio sam ga da bude zaštitnik i mislio sam da je pametniji od toga da dopusti da mu klimakterična baba i spodoba iz Niša, Marija Kulić, poremeti odnos s devojkom koja ga voli. Nejasno mi je šta je tražio od Aleksandre, garantujem da mu se nikada nije dopadala. Da jeste, bio bi s njom i otvoreno bi pokazao simpatije na početku - kaže Moka, koji oštro osuđuje Zvezdanovo ponašanje prema Anđeli.

- Žao mi je Anđele kao da mi je rođena ćerka. Sve što je ta devojka uradila je benigno. Morala je da stavi tačku na Marijine savete i da joj kaže: „Teta Marija, sada je dosta.“ Slavnići ne varaju, već menjaju devojke, a moj sin taj kodeks ruši. On će da se izvuče, ali strahujem za Anđelu koja je jasno poljuljana. Sav taj haos među njima je izazvala Marija, koja propagira moralne vrednosti dok izbacuje sise na Božić - priča Slavnić, koji se nada da će se njegov sin pomiriti sa Đuričićevom. 

- Verujem da će se Zvezdan opametiti i da će razbistriti glavu. Nije mi jasno šta mu se uopšte dešava u glavi kad pravi ovakve gluposti. Navijam za to da se pomire i da dokažu da je njihova ljubav prava u inat onima koji govore da se nikada nisu voleli - završava Moka za Alo!

 Đuričićeva završila na ogradi

Anđela je nakon raskida sa Zvezdanom pokušala da pobegne iz rijalitija tako što je probala da preskoči ogradu u Rajskom vrtu. Budući da joj to nije uspelo, nastavila je da traži načine da napusti imanje i preko jezera, ali ni to joj nije pošlo za rukom. Đuričićeva se nervozna i besna vratila u „belu kuću“ gde je satima plakala u svom krevetu ne želeći ni sa kim da komunicira.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading