NE UZIMAJ MOJE IME U SVOJA SMRDLJIVA USTA On je udario na Miljana Vračevića, ovaj van sebe
Foto: Printscreen

Veliki šef je danas obavestio zadrugare da treba da održe porodičan sastanak i da reše međuljudske probleme. Adam Labunski je želeo da priča o svom sukobu sa Zvezdanom Slavnićem, ali je pre toga pomenuo Miljana Vračevića.

- Miljan je preterao. Uzimaš moje ime i prezime u ta smrdljiva usta. Nemoj - ustao je Adam.

NE UZIMAJ MOJE IME U SVOJA SMRDLJIVA USTA On je udario na Miljana Vračevića, ovaj van sebe

 

 

- Ja ti kažem da to ne pričaš više. P*čko jedna. Brendon je rekao da si gej, ne ja - rekao je Miljan.

- Što se tiče situacije u pabu, bilo je sedmoro, osmoro dole u pabu, tu smo se svi sprdali, prišao je Zvezdan, tražio je slatko. Mikica je izvadio, sprdali smo se. Došla je priča do krema, Matora je pitala što ne uzme vaš, on je rekao kroz sprdnju: "Ako uzmem od Anđele, nagaziću na minu". Svi smo se sprdali. Zvezdan je dobio čestitku od mojih fanova da me pozdravi, s obzirom na to da imamo zajedničke fanove, da smo korektni, meni nije bilo na kraj pameti da će se desiti nešto tragično. Anđela je pitala gde je Zvezdan, ja sam ispričao kako je bilo. Oni su bili posvađani, bilo je kako je bilo. Sreća što se nije desilo ništa tragično - ispričao je Labunski.

NE UZIMAJ MOJE IME U SVOJA SMRDLJIVA USTA On je udario na Miljana Vračevića, ovaj van sebe

 

 

- Odmah ću ti reći da nismo bili posvađani, ti si slagao nešto da bi napravio raspravu između nas dvoje. A on se naljutio što si pravio spletke. Nisi uspeo u nameri koju si zacrtao - ubacila se Anđela.

- Zamoliću da izađe klip šta smo mi pričali, da se sazna istina. Neću da se raspravljam sa ovim ljudima, da ne izgubim glas zbog ljudi kao što je Miljan - dodao je Labunski.

PONOVO ZARATILI Bojan i Marko MMA se ne smiruju, opet u klinču, zadrugari skočili kao opareni

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading