PONOVO ZARATILI Bojan i Marko MMA se ne smiruju, opet u klinču, zadrugari skočili kao opareni
Foto: Printscreen

U Beloj kući se održava porodični sastanak. Lepi Mića pozvao je Bojana Simića da progovori o sukobu sa Markom Smiljićem i odnosu sa zadrugarima nakon toga.

- Došlo je do konflikta, na radiju je bila neka sprdnja. On to nije shvatio kao šalu, shvatio je kao uvredu. Kad sam završio, ja sam njemu prišao i on me je glavom udario, ja nisam hteo da mu vratim. Ja njega nisam prijavio, to se pričaju gluposti - govorio je Bojan.

PONOVO ZARATILI Bojan i Marko MMA se ne smiruju, opet u klinču, zadrugari skočili kao opareni

 

 

- Ti se ovde predstavljaš kao čovek sa koledža, vređao si me, sve sam ti prećutao. Ja ne opravdavam svoj postupak, samo hoću da skrenem pažnju da si ti okrenuo priču kako si srčani bolesnik - govorio je Marko.

- Boli me k*rac za tebe, za nju (Ivanu Šašić) i tvoju mamu. Ti i ja smo taj dan imali konflikt - dodao je Boki.

- Kako je nastao? Je l' sam te prvi uvredio? Kako može da bude zaj*bancija ako meni nešto ne odgovara? - pitao je Smiljić.

- Ti si onda plitak - odbrusio je Simić.

- Tebe tvoji drugari zaj*bavaju pred svima, pa daju i nama pravo. Ti mene prvi pokušavaš da provociraš peti ili šesti put. Sve što ste pričali, niko mi ti nije rekao u lice - govorio je Marko Smiljić

- Zamisli mi tebe dva meseca da nazivamo cinkarošem? Ako ga p*caš dva meseca... Drugari su te napali da si cinkaroš - umešao se Petrući.

- Ja sam prema Brendonu bio dobar, nisam odbijao njegovo prisustvo, a niko od vas nije došao da mi se izvini, nego ste nastavili da me turirate. Ja kažem da se svojim nedelom ne pravda - rekao je on.

- Marko je pogrešio, trebao je Brendona da odbija da bude omiljeni i da plati kaznu da bi skratio priču. On je dao prostor - poručila je Zorica.

- Meni je krivo što sam udario pogrešnu osobu - rekao je Smiljić.

- Ja cinkaroš nisam - poručio je Bojan.

PONOVO ZARATILI Bojan i Marko MMA se ne smiruju, opet u klinču, zadrugari skočili kao opareni

 

 

Na kraju rasprave Smiljić i Bojan su jedno drugom pružili ruku, ali sa Miljanom nije postigao mir i nastavili su sukob.

- Tebe će opet neko da proziva, ti se distanciraj od njega. Da li ste Slađa, Brendon i ti juče šetali kod hotela kad je bila prodavnica? Brendon mu se sladi i smeje, neka se distancira da ga ljudi ne bi tako nazivali - pričao je Dragić.

- Ti sa njim ne provodiš vreme, on dođe u pab, druži se sa nama, ali on je krivac što je to tako bilo. Ne može on njega da izbegava. Ako nema ništa što bi bežao? - umešao se Mikica.

- Mislim da što se tiče Slađe gledao sam malo i ja ne znam šta ste ti i MMA? Ti se sa njim sprdaš. Mislim da se on malo zaljubio i da je on odlepio - komentarisao je Janjuš.

SVE JE IZAŠLO NA VIDELO Irma je potvrdila, postaje nova voditeljka, zameniće Milicu Kemez

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading