ANITA I MATORA SU PREVARANTI, SVE RADE ZA PARE: Bivši zadrugar otkrio nove detalje o glavnoj aferi u Eliti 15:00 Vip 0
DARKO LAZIĆ JE IZDAO BOGA, ON NE POŠTUJE SEBE: Bivši prijatelj opleo po popularnom pevaču, uputio mu jezive uvrede 13:55 Vip 0
SLAVLJE U DOMU VRAČEVIĆA! Miljan preponosan na svoju suprugu, i pored dece uspela je da uradi ovo! 20:30 Vip 0
HTELI SU DA ME UBIJU ZBOG KIJE Bivši zadrugar otkrio stravične detalje napada, zbog sukoba sa Kockarevom doživeo neprijatnu situaciju 10:50 Vip 0
VIŠE VOLI SVOJE KUČE NEGO MALOG ŽELJKA Ivan Marinković osuđen zbog svojih postupaka, ovo mu se ne oprašta! 09:05 Vip 0
DARKA LAZIĆA POKUŠALI DA UBIJU Mogao je da ostane mrtav na mestu, evo kako mu je prijatelj spasio život! 10:15 Vip 0
DETE JOJ SE ZBOG NJE SMUCA PO ZATVORIMA! Bivši Zadrugar izneo stravične detalje iz prošlosti Ane Ćurčić 20:03 Vip 0
NISI ZNAO DA STANEŠ UZ DARKA LAZIĆA! Muk u studiju, zadrugar povezan sa poznatim folkerom 15:55 Vip 0
ĆERKU JE VODILA PO ZATVORIMA Jezivi detalji iz života Zvezdana i Ane: Glumi ucveljenu majku, za sve je ona kriva 11:35 Vip 0
Milica Veličković ŽENA BEZ MORALA, ČASTI I OBAZA! Miljan Vračević izneo salvu uvreda na račun Ane Ćurčić: "Zvezdan je bio u pravu za sve"! 14:15 Vip 0
Amina Jusović BIO JE ZALJUBLJEN U ALEKSANDRU Miljan se pravdao na sve načine, pa otkrio pozadinu njihovog odnosa! 10:33 Vip 0
Ermin Biberović DUGUJE OGROMAN NOVAC?! Šok optužbe na račun Dejana Dragojevića, pokušao da pobegne od bivšeg rijaliti učesnika? 17:34 Vip 0
Amina Jusović OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U EMISIJI Miljan i Peca u žestokom sukobu, umalo došlo do fizičkog obračuna (VIDEO) 14:30 Vip 0
Marija Kostić ZAUZEO NEUTRALAN STAV Miljan otkrio da li se njegova žena čula sa Anom nakon rijalitija, pa šokirao konstatacijom 10:15 Vip 0
Marija Kostić DALILINA BIVŠA KUMA RASKRINKALA ALEKS: "Ne bih znala gde živi da mi nije poslala ulicu i broj!" 09:50 Vip 0
Amina Jusović NE PRIČA O PREVARI, AKO JE PREŠLA PREKO NJE Miljan priznao šta zamera Ani Ćurčić, pa otkrio ko mu je iskreniji ona ili Zvezdan! 07:38 Vip 0
Amina Jusović SINOĆ JOJ JE ŽIVOT VISIO O KONCU DJ Tamaris optužila Lepog Miću i Miljana Vračevića za narušeno zdravlje! 11:54 Vip 0
STIŽE NAM HLADAN TALAS, ALI PRE TOGA NAGLI SKOK TEMPERATURE: Meteorolog Ristić- Polarni vrtlog donosi 3 LEDENA PERIODA! (VIDEO) 20:33 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MIHAILO JOVANOVIĆ POKAZAO KOLIKO JE DOBAR KUVAR: Tikvice me sećaju na detinjstvo 20:00 Vesti 1
O OVOME DO SADA NIJE PRIČALA: Milica Pavlović prvi put otkrila nepoznati detalj o maćehi, bez dlake na jeziku obelodanila i ovo! 16:55 Vip 0
MILENA POPOVIĆ U RINGU ODGOVARALA NA NAJŠKAKLJIVIJA PITANJA Radila sam usta, sve ostalo na meni je prirodno (VIDEO) 20:00 Vesti 0
TEŠKO MI JE DA PRIČAM Taki se slomio na pomen Majinog pobačaja, prvi put otkrio šok detalje, umešana i njena majka 20:00 Vip 0
FILMSKA PLJAČKA U SUVOJ RECI Maskirani razbojnci uleteli u zlataru, pa zapucali na policiju (VIDEO) 12:05 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MILIĆEVIĆ POKAZAO KOLIKO JE VEŠT U KUHINJI Palačinke leče svako srce 20:00 Vesti 0
"ZGODNA ŽENA" NA PREMIJERI U LONDONU Njena lepota nas ostavlja bez daha, ali jedno smo morali da zamerimo - šta je ovo, Džulija? 17:07
ANĐELA ĐURIČIĆ PRIZNALA ISTINU O OTKAZU Prvi put se oglasila i otkrila sve detalje o nastavku saradnje sa Hajpom 22:14 Vip 0