"ALEKSANDRA JE ISKORISTILA DEJANA ZBOG PARA" Potpuno razotkrivena Nikolićeva, evo šta je sve radila!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Rade Lazić rešio je da otkrije mnoge tajne učesnika ovog popularnog šou programa. Na samom početku razgovora, on je osudio Aleksandru Nikolić koja je javno prevarila dečka Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

- Iskreno, o većini devojaka što su trenutno tamo nemam lepo mišljenje, ali takođe nemam ništa lično protiv njih. Što se tiče ovog ljubavnog trougla, Aleksandra Nikolić je stvorena kao "dobra" devojka od naroda zbog veze s Dejanom, a sada gledam komentare kako je isti taj narod koji je stvorio dobricom i digao u nebesa pljuje. Svakako, devojka koja mnogo glumata, ali ta gluma može da prođe samo ljudima koji imaju IQ kao trenutnu temperaturu napolju. Sva ta farsa, veza s Dejanom, od samog starta se videlo da je iz koristi zbog što boljeg plasmana u ne(rijalitiju). Tako da ne dužim puno, Aleksandra glupa osoba s imaginarnim samopouzdanjem - govori Rade na početku razgovora, a potom je prokomentarisao i njen odnos s Filipom Carem.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Ne kaže naš narod džabe "Svaka krpa nađe zakrpu". Pun mi je k**ac više "žrtva" iz rijalitija. To što je Aleksandra prevarila, to za Dejana nije iznenađenje. Znao je on vrlo dobro o kakvoj se osobi radi i ušao je u vezu s njom. Sam ju je birao i veličao, slao poklone, kleo se u tu ljubav, a sada mu je najgora. Kada kažete prevara, mislim da su te bake i deke što su tu ljubav podržavali i slali im novac za putovanja prevareni. Sramota me je kada vidim rijaliti-učesnike kada na socijalnim mrežama (socijalne mreže treba da budu privatne, a ne da praviš buvlju pijacu i javni WC) uzimaju po 50e, 100e za neke reklamice, a tek da ne pričam da prihvataju novac od fanova (debila), a deklamuješ se kao neka javna osoba, poznata ličnost. Odavno je postalo sramota biti javna ličnost u Srbiji.

Rade ističe da u Zadrugu pretežno ulaze devojke lakog morala.

- Postoje neke devojke koje su OK, ali, kao što sam rekao, velika većina devojaka nije. Da li su za kuću?! Da, možda, pre bih rekao daleko im lepa kuća. Vidimo iz sezone u sezonu kakva im je higijena, šta sve same pričaju jedna o drugoj, mislim kada bih jednu takvu doveo da mi zabaci sito na kuću, pukla bi mi crna pogibija - rekao je bivši zadrugar.

MIKI ĐURIČIĆ NAPUSTIO ZADRUGU Učesnici ne mogu da veruju, evo kako je izašao! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading