TRESLA SE BELA KUĆA! Zadrugarka totalno pomahnitala, nisu mogli da je obuzdaju (FOTO/VIDEO)
Pink printskrin

Tokom "Igre istine" Lepog Miće došlo do karambola u Beloj kući, kada je Anastasija Bojanović zbog izrečenih šokantnih optužbi Adama Labunskog na njen račun, pobesnela i nasrnula na svog cimera, a onda ga i gađala tanjirom.

Kako se agresivno ponašanje u "Zadruzi" ne toleriše, Veliki šef je doneo odluku da zbog kršenja jednog od osnovnih pravila Bele kuće kazni Anastasiju dvonedeljnim honorarom.

TRESLA SE BELA KUĆA! Zadrugarka totalno pomahnitala, nisu mogli da je obuzdaju (FOTO/VIDEO)

Pink printskrin

 

- Znam za taj sukob još od letos. Anastasija ništa ne laže, isto tako se ponaša prema drugim devojkama po gradu. On sebi daje za pravo da radi i govori svakave gadosti jer je bio u muzičkom takmičenju. Ne znam samo čime se ponosi? Da li time što ga je mentorka Marija Šerifović oterala od sebe radi "divnog" ponašanja njega i njegovog oca - rekla je Svetlana, Anastasijina majka, pa dodala:

- Iskreno znala sam da ce doći do toga pre ili kasnije, ona je osoba koja ne da na svoje i ne zaboravlja kada joj neko učini nešto loše. Nasilje nije rešenje, ali verovatno nije videla drugi način s obzirom da joj nije dao da progovori, a samo je želela da dokaže istinitost svojih reči, verovatno je došlo do pucanja i skocila je na njega - sigurna je zadrugarkina majka.

Anastasijina majka se tu nije zaustavila, pa je dodala da veruje da je zadrugarima jasno kakav je ko u Beloj kući.

- Mislim da zadrugari nisu glupi i da i sami vide ko je tu u pravu, a te priče za ljude od 50 godina su čista nebuloza jednog kompleksaša. Anastasija se druži sa svima bez obzira na boju kože, godine, i tako dalje... Radila je u kafiću i normalno je da ima mnoga poznanstva, a ako je u pitanju osoba o kojoj Adam priča, ta na koju ja mislim, da, Anastasija ga poznaje jer je bila u pregovorima za posao kod njega u kafiću i ništa više, ali kao što je i sama rekla, pošto ga je odbila na plaži mala povređena dušica Adam mora da izmišlja kojekakve priče jer je totalno nebitan i iskompleksiran - bila je oštra Svetlana.

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA Zadrugarka žestoko udarena po džepu nakon agresivnog ponašanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading