VODITELJ GRCAO U SUZAMA Milan Milošević se slomio nakon zadrugarkine bolne ispovesti, muk u Beloj kući
Printscreen

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Dijana Durlević, poznatija kao Dijana OG, ispričala je svoju potresnu ispovest.

- Ima neko ko je živeo toliko teško... Kada je svojoj baki čestitala rođendan, ja sam se naježio. Dijana, hoćeš da kažeš zadrugarima odakle ti dolaziš - rekao je Milan.

Ja sam Dijana, imam 22 godine. Ja sam jedinica - rekla je Dijana.

- Ti živiš sa roditeljima? - pitao je Milan

- Ne, živim sa bakom... Trenutno mi otac izdržava decenijsku kaznu u zatvoru, a sa majkom ne razgovaram - rekla je Dijana.

VODITELJ GRCAO U SUZAMA Milan Milošević se slomio nakon zadrugarkine bolne ispovesti, muk u Beloj kući

Printscreen

 

- Od koje godine si bila sa bakom - pitao je Milan

- Još od kad sam bila beba. Moji roditelji su bili zavisnici od narkotika. Odrasla sam sa babom i bilo mi je super - rekla je Dijana.

- Ti si dete koje je začeto od roditelja koji su bili narkomani - pitao je Milan.

- Deda i baba nisu bili za to da se ja rodim, jer od ljudi koji su bili zavisni od heriona. Moj otac je hteo da se ja rodim. Moju mamu su odveli u neku bolnicu, moj otac je pobegao iz zatvora i našao je kako ga vara sa tamo nekom osobom - rekla je Dijana.

- Koliko je bilo teško nositi se sa tim da okruženje zna da su ti roditelji bili narkomani? - pitao je Milan

- Mene su sa 9 ili 10 godina tretirali kao da sam odrasla osoba. Bila sam sama kod kuće, ona je išla na poslovni put. Ja sam znala to od kad sam bila mala. Nije mi bilo problem, nije mi problem ni da pričam o tome, to je sramota mojih roditelja. To što je moj ćale skrenuo sa puta, to je njegov izbor. Oni su mu uvek pružali priliku i ruku, međutim nisu hteli ni on ni moja mama - rekla je Dijana.

- Da li su deca u školi znala? - pitao je Milan

- Svi su znali. Imam primer kada me pitaju da li me nije sramota da pričam o tome kakvi su to problemi. Mene nije sramota, jer znam ko sam i šta sam ja i da nisam kriva za to. On je bio nekoliko puta u zatvoru zbog nasilja nad njom. Da, nad bakom... Meni je moja baka zvezda vodilja u životu - rekla je Dijana.

- Da li je pokušala država da tebe oduzme baki? - pitao je voditelj

VODITELJ GRCAO U SUZAMA Milan Milošević se slomio nakon zadrugarkine bolne ispovesti, muk u Beloj kući

Printscreen

 

- Ne. Baka i ja smo se borili za starateljstvo, ona je uzela starateljstvo kada sam ja imala 16 godina. Probali su da uzmu starateljstvo, ali nisu uspeli. Kada smo imali problema kod kuće, kada je baka bila ubijena od mog oca, prijavljivali smo policiji, rekli su da su to problemi... - rekla je Dijana.

- Prisustvovala si dok je tvoj otac tukao tvoju baku - pitao je Milan.

- Da. Spasila sam je par puta da ostane živa - rekla je Dijana, a voditelj je pustio suzu i zagrlio je zadrugarku.

Svaka tebi čast... Zašto je tukao svoju majku? - pitao je Milan

- Pa zbog para logično. Ima narkomana koji se drogiraju koji sami sebi stvore pare, a ima nekih parazita kao što je moj otac i tako... Ništa ne radi policija. Uzme ga na 24 sata i opet sve nanovo. Digli smo ruke od tog prijavljivanja. Napustili smo stan gde je živela baka, preselili smo se skroz na drugo mesto - rekla je Dijana.

- Kakav si odnos imala sa majkom? - pitao je Milan

- Oni su živeli zajedno do moje 11 godine. Ja sam išla kod njih kao da idem do bake i deke, da ih vidim samo. Iskreno, kada moj tata nije bio tu, mislim da moja majka ima šizofreniju. Mnogo puta me je tukla kad sam bila mala, jer sam odbijala da budem sa njom i znala je da nije dostojna mama. Ako je muškarac taj koji je narkoman i ona je bila u tome i sad na primer, znala je da je trudna sa mnom, trebala je da bude svesna - rekla je Dijana.

VODITELJ GRCAO U SUZAMA Milan Milošević se slomio nakon zadrugarkine bolne ispovesti, muk u Beloj kući

Printscreen

 

- Je l' ste imale ikada dobar odnos kao majka i ćerka? - pitao je Milan

- Iskreno ne, nemam i neku emociju prema njoj kao prema mami. Više je gledam kao na drugaricu ili sestru koju gledam ponekad. Jedini odnos koji imam kao majka, je prema baki... Opraštala je jer je njeno dete, kao boji se, ali joj sada dajem vetar u leđa da se ne boji. Planiram da je dovedem ovde i da živimo ovde i da je otrgnem od problema. Ima 70 godina... Nije joj drago, jer je on njoj opet sin i taj prljav veš ispod tepiha, ali sam joj objasnila da to nema veze sa njom i sa mnom, nego da joj je plus kakvo je dete izraslo od takve priče - rekla je Dijana.

- Rešila si da se baviš muzikom u životu - rekao je Milan.

- Ja sam počela da pišem knjige, izadala sam šest knjiga. Počela sam da se bavim muzikom. U početku nije bila za to - rekla je Dijana.

- Je l' se plašila da nećeš krenuti putem svojih roditelja? - upitao je voditelj

- Ne. Ona meni veruje i da zna da ja neću ovo da ispustim da bih napravila bolji život i sebi i njoj. Neću sebi da dozvolim sigurno da budem kao moj otac i moja majka, nesrećni ljudi, a ne znaju ništa o detetu. Nisu u braku, rastali su se. Ja znam u kojoj je fazi kada pričam sa njim preko telefona - rekla je Dijana.

MILJANINA SESTRA NAPUSTILA SRBIJU Ana spakovala kofere i otputovala na ovu egzotičnu destinaciju, a onda se skinula

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading