HAOS ZBOG MARAMICA Zorica opela po Aniti, pa udarila na Maju Marinković jer je nazvala lopovom
Printscreen

Zorica Marković sedela je u pušionici sa zadrugarkama, gde se našla i Maja Kovačević te su započele priču o krađi Majinog nesa.

- Znaš šta je ovde jadno? Ja sam to primetila, ali to nije moj nivo, ja čistog obraza sedim sa svima. Dobra ste deca, meni je okej. Sinoć sam napičila ovu malu (Anitu), jer ne mogu više da podnesem njen bezobrazluk i njeno ludilo. Sela je kod mene i počela da mi objašnjava, a imala je priliku da priča sa novinarima. Okreće se i gleda šta mu kažu, šta smo mi bitni dete? Ja sam joj dosta praštala, dođe onim rukicama zagrli me, meni je žao. Ja sam majka i ne mogu drugačije. On se lepo izjasnio da neće niti ni sa jednom. Nešto mumla, pa se okreće ovamo. Kažem: "Ajde, odjebi" - rekla je Zorica.

HAOS ZBOG MARAMICA Zorica opela po Aniti, pa udarila na Maju Marinković jer je nazvala lopovom

Printscreen

 

- Kao da ovde niko nije drkao kurac - rekla je Dijana OG.

- Ti si gospođetina, ja ne bih mogla zbog mog odgoja - rekla je Maja.

- Nema to svako. Mene su napali zbog Uroša. Čovek može da bude najveće govno, prema meni je okej. Mene ne zanima dok mene ne dotakne. Videla sam šta je ovde prisutno. Ako ja sedim sa Bakšom i sa tobom, van pameti je da te neko gleda - dodala je Zorica.

- Vidim ja sve, razumem, nisam ja glupa - rekla je Maja.

- Tri nedelje mi je stvarno dosadilo u hotelu, hvala mu, ustupio mi je krevet, to mu nikad neću zaboraviti. Ja ću to poštovati, ali to ne pravi razliku da mi nećemo za dve meseca biti na krv i nož. Ja kažem Marini da pijemo još jednu kafu, ja joj kažem da kuva, ona otišla u vece. Maja je čula i okreće se na ddrugu stranu i ja joj kažem da spava. Pored glave joj stoje maramice na izvolte. Ona legne, okrene se i ja u hodu, samo bacim nad moj džak iznad kreveta. Kad stojiš kod kreveta, vidi se. Pile Marina i ja kafu, sve je okej - nastavila je Markovićeva.

- Mene je probudilo to - rekla je Maja.

- A šta? Je l' divljala? Je l' rekla da sam ukrala - pitala je Zorica.

HAOS ZBOG MARAMICA Zorica opela po Aniti, pa udarila na Maju Marinković jer je nazvala lopovom

Printscreen

 

- Da - potvrdila je Maja.

- Jebaću joj mater, jebaću joj mater! Ja uvek imam maramice, ne trebaju mi. Sedela sam i sedela. Ja se vraćam i vidim da mi ne stoje stvari gde su stajale, znači neko je nešto trkeljisao. Ja zavučem ruku i vidim da ih nema. To je posle bilo, vidim da je nema. Krenem u radionicu, misleći da se oblači. Sretnem je tu, vidim da šišti. Pitam je je l' uzela maramice, kaže jeste, sve joj je jasno. Ja joj kažem:"Puši kurac, ja sam sklonila da ti ne ukradu". Da se ja brukam za jedne usrane maramice, serem ti se na maramice. Kaže: "Okej, nisam ljuta", zabole me kurac. Ja sam pogrešila, budala sam, šta sam ih sakrivala, šta me boli kurac za njene maramice - rekla je Zorica.

VIDEĆEMO KUDA ĆE NAŠA LAĐA DA OTPLOVI Maja Marinković rekla šta misli o vezi sa Bilalom, pa žestoko oplela po Ćertiću

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading