SVE IH JE RASKRINKALA! Monika otkrila Viktorijinu tajnu, sve vreme je to znala!
Printscreen

Monika Jovanovska po izlasku iz "Zadruge" osvrnula se na turbulentni ljubavni odnos Viktorije Viki Mitrović i Marka Osmakčića, za koje smatra da je bolje da ne budu zajedno.

- Oni posebno, kada nisu u vezi, su normalni. Ne treba da budu zajedno, jer ta veza je katastrofalna po njih. Marko voli Viki sada, a mislim da se Viki sada ohladila na neki način... - objasnila je Monika u emisiji "Pitam za druga", a potom priznala da se Anđelo Ranković zaista dopada Viktoriji.

SVE IH JE RASKRINKALA! Monika otkrila Viktorijinu tajnu, sve vreme je to znala!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ona i ja smo pričale o tome, Anđelo joj se zaista dopada. To nije nikakav inat, nikakva igra, to je stvarno tako. Dok je bila sa Markom, sve vreme je gledala u Anđela. Pričala sam sa njom, dok je još bila sa Markom... Stvarno se ohladila od Marka, nema takva osećanja kao što je imala pre. Marko sada potencira na nekom odnosu... Sada se uplašio. Svideo mi se onaj potez Viki, kada ga je ostavila i sj*bala na neki način. Dobro mu je uradila, iskreno. Sa svim što im se dešavalo u vezi, ona se polako hladila od njega... - rekla je Monika.

SVE IH JE RASKRINKALA! Monika otkrila Viktorijinu tajnu, sve vreme je to znala!

Printscreen

 

- Pre raskida, jedno veče sam sedela sa Krletom, ona sedi nasuprot mene i gleda Anđela. Pitala sam je:"Šta je ovo?", rekla mi je sve to, da joj se sviđa. Znala sam sve vreme, još niko nije znao. Znala sam pre svih. Sa njegove strane mislim da je više strast, da je ne gleda za vezu, već za kombinaciju- dodala je Monika.

ODREKAO SE LUKSUZNE KUĆE! Dejan javno priznao da ne želi ništa odatle!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading