Viktorija Mitrović
Foto: Alo/Printscreen

Viktorija Mitrović, nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga tokom kojeg je zatrudnela sa Markom Osmakčićem, nedavno je otkrila da je u drugom stanju, a sada i da je imala dva abortusa u poslednjih 6 meseci.

Viktorija Mitrović je nedavno objavila da je ponovo trudna i da se verila s hrvatskim biznismenom Tonijem kojem ne smeta što objavljuje slike i snimke na Onlifensu, a sada je šokirala na Instagramu nesvakidašnjim priznanjem.

Viktorija je na nedavno objavljenim slikama u kupaćim kostimima nikad mršavija, zbog čega se oglasila na svom Instagram storiju kako bi odgovorila devojkama koje su je pitale "kako je uspela da skine kilograme".

"Za sve devojke koje me pitaju kako sam smršala. Imala sam dva abortusa u šest meseci. Tako da nije nikakva ishrana, niti bilo šta drugo!", napisala je Viktorija što je šokiralo sve njene pratioce.

Viki iz prvog braka ima ćerku sa suprugom Robertom Mitrovićem, koji je takođe bio u Zadruzi, a pred kamerama je iznosila skandalozne priče iz svog života, između ostalog i da je zlostavljana. U rijalitiju je zatrudnela sa Markom Osmakčićem, a Pinkove kamere su je čak pratile do klinike gde je išla na kiretažu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nadica

06.07.2023 18:47

Najveći ološ i dno-dna! Gora je od svake profi prostitutke, jer one rade to kao posao i vode računa o svojoj deci, a ova je dno-dna - da je ne poželiš ni za majku, ni za prijatelja, ni za komšinicu!!!