Viki Mitrović
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Bivša rijaliti učesnica Viktorija Mitrović nedavno je optužila starletu Staniju Dobrojević da je bila u aferi sa izvesnim Z. N. s kojim je i ona takođe svojevremeno bila u ljubavnom odnosu.

- On se preziva Novaković, zaboravila sam mu ime, nisam znala da je sa Stanijom u vezi. bio mu je rođendan u klubu, mi smo završili zajedno, te ga je ona zvala sutradan, ja sam bila tu. Tražila mu je roleks nazad koji mu je poklonila za rođendan i raskinula sa njim. Ja sam ostala u šoku, sada ću videti kada je to tačno bilo - rekla je Viki nedavno.

Međutim, Alo! je došao u posed neobjavljenog Viktorijinog storija, a na njemu je zapravo demant svega što je izjavila, gde jasno podvlači da Stanija nije bila sa pomenutim muškarcem, te navodi da je i ona navodno prevarena, a na kraju je uputila i izvinjenje Dobrojevićevoj.

Viki Mitrović

Foto: privatna arhiva

 

- Pa ovako, s obzirom da se posle emisije dosta stvar izdešavalo za koje i nisam znala, rećiću samo ovo da Stanija Dobrojević nije bila sa Novakovićem, već je on mene lagao jer je hteo da sakrije da ima dete i ženu, gde se žena javila sutradan da joj potvrdim, što i jesam i gde je dotični tog dana počeo tražiti moj auto i mene jer je žena saznala za nas. Time se izvinjavam Staniji što sam mislila da je ona s njim. - bilo je napisano u storiju, a starleta je u poslednjem trenutku odlučila da ne objavi javno, a zašto se opredelila za takav potez, i dalje je nepoznanica s obzirom da se nije oglasila još uvek.

Inače, Stanija Dobrojević je juče saopštila da će zbog ovih navoda potražiti pravdu na sudu, te krivično goniti Viktoriju Mitrović zbog raznih optužbi i navoda, a na kraju istakla da je bivša rijaliti učesnica pokušala preko nje da dođe do medijske pažnje lažima.

@alo_portal I voditeljka Ana Radulović nam je čestitala rođendan! 🥰 Hvala na lepim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #anaradulovic #rodjendan #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading