TANJA HTELA DA SE ZAMONAŠI! Zadrugarka nakon izlaska iz rijalitija otkrila nepoznate detalje iz života i potpuno šokirala javnost
Foto: Youtube/Printscreen

Tanja Jovićević u toku pandemije koronavirusa preživljavala je najgore trenutke u životu, pa je u jednom momentu odlučila i da se zamonaši i svoj život nastavi kao monahinja u manastiru.

Iako je bila na pragu velikog posla koji bi joj rešio stambeno pitanje, taj angažman je propao, a ona je danas ostala na ulici. Bivšu učesnicu rijalitija i nekadašnju pevačicu grupe Oktobar 1864 spasilo je učešće u rijalitiju "Zadruga".

TANJA HTELA DA SE ZAMONAŠI! Zadrugarka nakon izlaska iz rijalitija otkrila nepoznate detalje iz života i potpuno šokirala javnost

Foto: Ataimages

 

- Istina je da sam razmišljala o monaštvu. Tu odluku sam donela zato što sam pre pandemije dobila ponudu da odem da radim na kruzeru i zaradim novac. Kada je poslovni ugovor koji je mogao da me izdigne propao, nisam imala kud - rekla je pevačica i dodala:

- Ostala sam bez stana moje mame, ali sam uvek prihvatala situacije u kojima se nalazim. Za to su krivi podstanari koji su živeli u stanu, a nisu ispunjavali svoje obaveze, a ja sam bila u Crnoj Gori. Posle sam ušla u jedan rizičan posao i uložila svoje pare. Bila sam naivna i tako sam sve izgubila. Ipak, i dalje ima dobrih ljudi koji hoće da mi pomognu - ispričala nam je Tanja.

OVDE ŽIVI MIKI ĐURIČIĆ! Kuću renovirao posle Zadruge, pripremio sobu za dete, poznati pčelar pokazao čime raspolaže (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ja

10.03.2022 13:25

A sto ona nece da radi kao sav normalan svet posla ima koliko hoces .

Rada

10.03.2022 15:23

A STO SE NEUDA NA SELO ZA DOMACINA I UZIVA.

VOJIN

14.03.2022 07:42

Sama si kriva za sve. Jodina imas a nista ne znas. U Z5 si bila kao fikus,nista radila nisi a ni progovarala. Za manastir nisi jer si lenja. Probudi uspavanu Tanju da nesto radi a ne da bleji u prazno.