Tanja
Foto: Privatna arhiva/printskrin/Jutjub

Jugoslovenska zvezda Tanja Jovićević ostala je na ulici nakon što je zbog propalog biznisa izgubila stan u Beogradu.

O tome kakvi su biznisi bili u pitanju nije htela javno da govori, te je imala samo kratak komentar.

- Ma nije bitno. Bitno je da su propali - rekla je, pa dodala:

- Nemam ja recept za preživljavanje, ali svaki novi dan je prilika da sačekate i vidite šta će se desiti. Prilično sam nestrpljiva osoba i sad se lečim od te neuroze, mislim ja sama sebe lečim. Trudim se da budem strpljiva, međutim najgore je što nemam toliko svirki koliko bih volela i što se ne družim sa ljudima sa kojima bih volela. Dakle, to je meni užasan hendikep, to mi najviše nedostaje. Ali dobro, biće kako Bog kaže - rekla je Tanja.

Tanja

printskrin/Jutjub

 

Htela da se zamonaši

Dugo je živela u jednom iznajmljenom pansionu na Ibarskoj magistrali, pa je u tom periodu razmišljala da se zamonaši, jer nije imala kud, a spas je pronalazila samo u veri.

- Bog je uvek bio uz mene, zašto ne bi bio i tad? Šta ću ja u ovom gradu? Šta ću ja u bilo kom gradu gde me neće? Ali pošto još uvek imam šta da kažem ne bih ja otišla u monaštvo iz ogorčenja i razočarenja nego zato što jednostavno nisam videla kako dalje. I eto, Gospod me je ipak ostavio u ovom vavilonu pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje - kazala je Tanja.

Rokerka je nakon toga prihvatila učešće u jednom rijaliti programu.

- Trebalo je da idem i na brod i da se preselim odavde, ali u tom trenutku je bila jedina realna poslovna ponuda i ja sam pristala na to, izjavila je Jovićevićeva u emisiji „Una, due, tre“.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading