OVDE ŽIVI MIKI ĐURIČIĆ! Kuću renovirao posle Zadruge, pripremio sobu za dete, poznati pčelar pokazao čime raspolaže (FOTO)
Printscreen

Miki Đuričić pre ulaska u "Zadrugu" vodio je miran život, te se oženio i dobio ćerku.

Njemu je pre dve godine skinuta nanogica, koju je dobio zbog fizičkog napada u rijalitiju na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Tokom tog perioda kada je boravio u kući u selu Kupinovo, Miki je odlučio da renovira porodični dom.

Pčelar je renovirao kuću, ali ništa nije preterano luksuzno, a po svemu sudeći muzika mu je veoma važan deo života pa je najviše pažnje posvetio pločama.

Inače, kako su pisali, mnogo para je potrošio da bi dozidao kupatilo, veliku dnevnu sobu, trpezariju i spavaću sobu, a priča se da je dao i mnogo novca za nameštaj.

Miki je u međuvremenu počeo da se bavi akvaristikom, pa je tako Ognjenu pokazao svoje ribice, ali i kolekciju ploča i svega što se nalazi u njegovoj kući.

On je u jednom prilogu emisije "Amidži šou" pokazao i traktor njegovog oca Mirka, koji ima prikolicu napred, umesto pozadi, kako je to inače slučaj.

Miki se van rijalitija bavio i svinjogojstvom, a sortu za koju se opredelio su mangulice.

- Sada je i ona srećna, u njihovoj se kući rijaliti više ne gleda. Miki se posvetio uzgoju mangulica, širi stado i posao sa suvim mesom. Tu je zarada mnogo sporija, ali nije besposličar kako ga mnogi nazivaju. Sada ima druge prioritete. Posvetio se ćerkici, stalno je sa njom - kaže Mikijev drug, pa dodaje:

- Jednu sobu u svojoj kući u Kupinovu je preuredio samo za bebu, sve je novo kupio i napunio plišanim igračkicama. Angelina i Dunja su sada kod njega i svo troje uživaju. Ko zna, možda i uskoro stanu pred matičara, vidim da mu prija da ga kod kuće neko čeka, ne smeta mu ni plač bebe, ma ništa mu nije teško da učini za njih dve.

OVO JE GORE NEGO DA SE POMIRIO SA DALILOM! Đedović ogorčen na Dejana zbog ponovnog odricanja, popucao po svim šavovima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zigi

10.03.2022 14:23

Nije on vise pcelar menjo je profesiju sada je Svinjar uzgaja mangulice.