ORIO SE CEO KRAJ OD NJIHOVIH SVAĐA I LUPANJA FLAŠA! Dinu su roditelji alkoholičari uništili detinjstvo!
Pintscreen

Na osnovu svega onoga što godinama pratimo, saznajemo i pamtimo, a u vezi je sa mladim ljudima koji učestvuju u rijaliti programima, čini se da većina njih u kontrolisane uslove na televiziji dolazi iz nefunkcionalnih porodica u kojima im je na prvom mestu falila ljubav i podrška.

Iako ima samo 32 godine, život nije bio naročito nežan ni prema bivšem fudbaleru Dinu Dizdareviću, jednom od najzgodnijih učesnika Zadruge 5. Dok su njegovi vršnjaci uživalu u tinejdžerskim danima, bivši sportista ih ne pamti rado, već bi da ih izbriše iz pamćenja. Izvor blizak Dizdareviću tvrdi za Rijaliti plus da je sve ono što mu se dešavalo ostavilo dubok trag na njega i njegovo stanje duha.

ORIO SE CEO KRAJ OD NJIHOVIH SVAĐA I LUPANJA FLAŠA! Dinu su roditelji alkoholičari uništili detinjstvo!

Foto: Printscreen

 

- Dinovi roditelji su bili ozbiljno poročni ljudi. Njihovi poroci i stil života uništio je tu porodicu. Sa ove distance nikome nije jasno zašto su pravili decu kada nisu bili kadri da sačuvaju brak i porodicu - počinje izvor za Alo! i dodaje:

- Dino je pričao da su oni bili vlasnici kafane, i to je tačno, ali u kafani su, umesto gostiju, najviše boravili oni sami. Tamo su pili dok bukvalno ne bi popadali po podu, a od njihovih svađa i lupanja flaša znao je da se ori ceo kraj. Pozajmljivali su novac ne bi li održali taj biznis, ali sve je propadalo. Ušli su u velike dugove i kredite. Na sve to i Dina su, iako je bio dečak, terali da nakon škole radi i pomaže u poslovima koji nisu bili adekvatni za njegov uzrast. Skupljao je đubre, sređivao kafanu, nosio prazne i pune gajbe piva, a nekada i služio goste.

Izvor tvrdi da je Dino bio jako nesrećan zbog odnosa i načina na koji je živela njegova porodica i da je često znao da kaže da on neći biti takav kada poraste.

- U tom periodu bio je jako povučen. Nije voleo drugove i drugarice da zove u svoju kuću, bilo ga je jako sramota roditelja alkoholičara, koji nisu birali trenutak za svađe, pa čak i za tuče. Gotovo se ni sa kim nije ni družio i nije slavio rođendane. Roditelji nisu preterano vodili računa o njemu, nisu mu davali ni džeparac. Koliko-toliko sredio se tek kada je ozbiljnije počeo da se bavi fudbalom, ali i taj posao je prekinuo i napustio. Sada se svi pitamo šta će sa njim biti kada izađe iz rijalitija - završio je izvor za Rijaliti plus.

ORIO SE CEO KRAJ OD NJIHOVIH SVAĐA I LUPANJA FLAŠA! Dinu su roditelji alkoholičari uništili detinjstvo!

Foto: Printscreen

 

Sve napustio zbog Zadruge

Dino je prošle godine prekinuo svoju fudbalsku karijeru iako nije bio loš bosansko-hercegovački fudbaler. Pred ulazak u rijaliti raskinuo je i petogodišnju vezu, čime je jasno dao do znanja da okreće novi list u životu i da je otvoren za ljubav pred kamerama.

- Jednostavno me interesuje nešto novo u životu. Nisam mogao ni da sanjam da ću ostaviti fudbal i ući u Zadrugu - izjavio je tada Dizdarević.

Majci nikada nije oprostio

O svom teškom detinjstvu Dino je govorio i u Zadruzi, a majci nikada neće oprostiti što je napustila njegovog bolesnog oca.

- Majka me je najviše razočarala što se, kada se otac razboleo, spakovala i otišla sa drugim muškarcem. Nisam u kontaktu sa njom od tada. Kada mi je bilo najteže, nije zvala i nije se interesovala za mene, a sada mi i ne treba. I otac i majka su pili, ona se čak i lečila od alkohola, ali bezuspešno - ispričao je zadrugar jednom prilikom.

ŠOKIRAO ODGOVOROM! Sandi stavio Gruju na vruću stolicu pa ga pitao da li se pomirio sa Mimom, a onda žestoko opleo po njoj!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading