GEJ AFERA TRESE ZADRUGU Dino Dizdarević optužen da je bio u šemi sa stilistom, on se oglasio i rekao istinu!
Pintscreen

Sanja Grujić i Milana Mima Šaras danas su na noge podigle celu "Zadrugu", kada su pokrenule novu priču o gej aferi u kojoj je, od strane njih, "glavni optuženi" bio fudbaler Dino Dizdarević.

Njih dve su, naime, javno imenovale stilistu Nemanju Danilovića, koji im je uoči njihovog ulaska u "Zadrugu" rekao da je navodno bio sa četvoricom zadrugara čiji je ulazak planiran u Belu kuću. Sanja i Mima izdvojile su ime Dina Dizdarevića koji je, navodno, bio intiman sa pomenutim stilistom. Kako bi se ogradile od priče koju su same iznele u javnost, Sanja i Mima su rekle da će o svemu govoriti Nemanja Danilović, s kojim smo stupili u kontakt.

GEJ AFERA TRESE ZADRUGU Dino Dizdarević optužen da je bio u šemi sa stilistom, on se oglasio i rekao istinu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sada sam odgledao sve klipove... Jedino što imam da kažem je da za sve koje su naveli nije istina, osim jednog dečka i jedne devojke, baš od njih dve koje su navodile to - započeo je priču Danilović, koji je demantovao da je bio u šemi s Dizdarevićem.

- Sa Dinom nisam imao ništa, niti poznajem momka. Jedino koga od pomenutih znam je Bane Đokić. Sa Mimom sam takođe imao nešto - rekao je stilista, a na pitanje da li je imao nešto sa Đokićem, budući da ga je sam izdvojio, kaže:

- Za Baneta imam mnogo toga da kažem, ali ne želim previše stvari i pravljenje da se ne znamo. Ukoliko bih ušao, podsetio bih ga na sve - misteriozan je bio Danilović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading