MILJANA JAVNO OBJAVILA MARIJIN BROJ TELEFONA! Šok potez Kulićeve, majka ima da joj napravi haos zbog ovoga! (FOTO)
Printscreen

Miljana Kulić je napravila ozbiljan peh prilikom objave poslednjeg video zapisa na platformi na kojoj ima nalog i objavljuje detalje iz života.

Naime, Miljana je pokazala svojim pratiocima kako je snimala kaver pesme Stojanke Novaković Stoje u studiju, pre nastupa u jednog zagrebačkoj diskoteci, a u jednom momentu je poželela i da finalnu verziju podeli sa majkom Marijom.

MILJANA JAVNO OBJAVILA MARIJIN BROJ TELEFONA! Šok potez Kulićeve, majka ima da joj napravi haos zbog ovoga! (FOTO)

Printscreen

 

Kulićeva je pustila majci pesmu preko telefona, pri čemu je kamera sve vreme snimala ekran, i to bez ikakve cenzure, tako da su svi oni koji su gledali ovaj video zapis mogli da vide Marijin privatni broj telefona.

- "Šta uradi, crna Miljana?! Ja iz poštovanja neću zvati gospođu Kulić, ali će je nakon ovoga pozvati hiljadu ljudi" - glasi samo jedan od komentara, a verujemo da će joj Marija napraviti haos.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Miljana svojim nespotrenim potezima ugrožava svoju porodicu i sekira je, a videćemo kako će Marija reagovati na ovaj najnoviji potez njene ćerke.

NAPRAVIO HAOS UŽIVO U EMISIJI! Dejan doživeo pomračenje nakon pitanja o Dalili, zadrugari gledali u neverici šta se dešava sa njim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goca

24.02.2022 14:03

Ona zna sta je sekiracija pustila mozak ako ima na ispasu