NAPRAVIO HAOS UŽIVO U EMISIJI! Dejan doživeo pomračenje nakon pitanja o Dalili, zadrugari gledali u neverici šta se dešava sa njim!
Printscreen

Rijaliti učesnik Dejan Dragojević imao je priliku da odgovori na pitanja publike, pri čemu se razbesneo i napravio haos u programu uživo.

- Noćas si za vreme žurke u skokovima uleteo u stari garderober, gledajući u krevet Cara i Dalile. Da opet ne tražiš neki umišljeni znak?

- Ne znam kad sam išao. Tamo imam pivo. Išao sam danas da napravim nudle. Imam neke stvari koje moram da uzmem, mora da se krećem po kući, ne mogu da se teleportujem. U suštin, nemam kome da se pravdam. Više ne znam gde su mi čarape i gaće, neka mi David pošalje. Ako sam išao, išao sam po pivo. Imam pravo da idem tamo - rekao je Dejan.

Printscreen

 

- On je jedne prilike rekao da će da se iseli skroz iz garderobera. Mislim da treba, ako je već to odlučio, da treba da skloni sve odatle. Ako je raskrstio sa bivšom suprugom, treba i magacin da raskrsti. Sve što sada radi, navodi da ga nešto veže za nju. Bilo šta što je zajedničko, treba sa tim da se rasčisti. Da li to radi da nju iziritira... - pričao je Lepi Mića.

- Išao sam kad ste bili u pabu, svaki put nema nikoga tamo - pravdao se Dejan.

- Nije bitno ko je tamo, svakim odlaskom tamo daješ za pravo sumnje da radiš zbog nečeg drugog. Pivo stavi na drugo mesto. Milion stvari ima na imanju, ti baš tamo stavljaš pivo... - nastavio je pevač.

Printscreen

 

- Taman sam u helankama, izj*bite me što sam otišao u garderober - govorio je Dragojević.

- Pokupi svoje stvari i skloni se odatle, ostavljaš sumnju... Kad si već rekao to. Pre 20 dana si rekao da si budala što si uopšte pristao da se seliš odatle... Ako ideš, ideš skroz. Ako ne, reci da ne ideš, kome smeta, neka smeta - rekao je Mića.

- Išao sam kad nikog nema. Kad su ljudi, kažem Dinu ili Aleksandri. 4 puta nisam otišao tamo za ovaj period - rekao je Dejan.

- Dovoljno je jednom - istakao je Đedović.

Printscreen

 

- Poenta je da ne znam gde mi je šta, da se ne raštrkam na sto strana - govorio je Dragojević.

- Ako si rekao da ideš, idi - nastavio je Mića.

- Meni nije čudno, ali mi je odvratno. Sad ljudi sumnjaju da li čekaš poruku i niko ti neće verovati. Izvadi, baci, boli te k*rac, j*bale te stvari. Dao sam mu Franov garderober, prenesi stvari - rekao je Đedović.

Dejan se iznervirao, otišao do garderobera i uzeo svoje stvari.

- Evo, sad da prebacim. Ja ne gledam nigde, ja uvek spustim glavu kao konj. Evo, ovako ću kroz kuću da idem - besneo je Dejan.

UBIĆU TEBE, PA SEBE! Aleks van kontrole uputila jezive pretnje Dejanu!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
mina

24.02.2022 08:21

i ovaj pedercic neyna gde bije ludak se nada dalili hahaaaaa presmesno vise

Loli

24.02.2022 12:48

Ovo nisu licnosti,ovo su teski retardi,komplet ovaj cirkus...,Dalilko pokusava da bude ono sto nije,prefrigan lukav,a jos gluperda misli da je pametan,ovo je 0 od muskarca ako je to uopste,vise lici na mega P...