NJENA IZJAVA JE HIT U SRBIJI VEĆ NEDELJU DANA! Oglasila se majka Milice Veselinović i otkrila ko je čuveni deda Pera, misterija je konačno rešena!
Printscreen

Ana Veselinović ušla je u Zadrugu kako bi sa ćerkom Milicom porazgovala o raznim temama i njenom odnosu sa Mensurom, a kada je Milica majku upitala šta ima novo i kako su njihovi, ona je izgovorila rečenicu koja je jako brzo postala viralna.

- Znači super je sve, hvala Bogu, sve je zdravo pravo, deda Pera umro - izgovorila je Ana morbidnu rečenicu, upravo ta rečenica je postala viralna širom Srbije i regiona, a mi smo sada stupili u kontakt sa Anom da nam objasni ko je pokojni deda Pera o kom Srbija ne prestaje da priča.

- Videla sam da je to postao pravi hit na internetu, ne zameram ljudima što me ismejavaju, ali to nije baš tako bilo kako je to predstavljeno – rekla je na samom početku Miličina mama za Alo! i dodala: 

NJENA IZJAVA JE HIT U SRBIJI VEĆ NEDELJU DANA! Oglasila se majka Milice Veselinović i otkrila ko je čuveni deda Pera, misterija je konačno rešena!

Printscreen

 

- Moja ćerka je jako volela deda Peru i smatrala sam da treba da joj saopštim tako nešto. Bila je vezana za njega i sa njim je odrasla - dodala je Ana i otkrila ko je zapravo deda Pera. 

- Deda Pera je naš jako blizak rod, moja Milica je jako volela da ide kod njega, ona svoje detinjstvo vezuje baš za njega, jer je tu provodila najviše vremena  - rekla je Ana za Alo.

Podsetimo, nedavna situacija koja se desila za vreme poseta uoči novogodišnje noći, a glavni akteri su Milica Veselinović i njena majka Ana Veselinović, glavna je tema već više od nedelju dana, a snimak njene posete i razgovora hit je na svim društvenim mrežama.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo koje skandalozne uslove Miljana Kulić nudi svojim zaposlenima u hotelu, zaradila je gomilu novca, a sada škrtari za siću!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading