MILJANA NE ZNA NIŠTA O OVOME Zadrugarka ponovo prolazi kroz pakao u spoljnom svetu, Zola morao hitno da se oglasi i spreči haos!
Printscreen

Otkako se vratila, Miljana je svima u Zadruzi razglasila da se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom, a na njenom Instagramu se vidi da upravo on vodi njen profil.

Naime, iako Miljana ne zna ništa o ovome, Zola se oglasio na Miljaninom profilu, objasnivši da postoji problem, za koji Kulićeva nema pojma.

Kako je naveo, neko koristi Miljanin bivši profil, te apeluje da svi Kulićkini fanovi prijave taj profil, kako bi ga ugasili:

- Miljanin jedini i pravi profil je ovaj!  Svi ostali su lažni ili žele da joj ukinu Instagram! Prijavite ovaj profil jer se lažno predstavlja u njeno ime - piše u jednoj od objava koje piše Lazar.

- Profil se lažno predstavlja i želim da ga svi prijavite jer je očigledno da ona iz Zadruge sigurno ne može da objavljuje storije, a telefon i profil su kod mene, dok je ona unutra i ovo je njen jedini pravi profil - napisao je Zola i stavio do znanja da je Miljanin telefon kod njega.

MISLILA JE DA IH NIKO NE ČUJE Dalila beži iz rijalitija, zapretila Dejanu nikad gore i sve svalila na njega, kamere zabeležile ceo razgovor!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

09.10.2021 20:56

Kad god vidim njene slike ona se stalno kozi.