MILJANA KULIĆ DOBIJA 100.000 EVRA OD GRADA NIŠA?! Rijaliti zvezda upala u užasne dugove, sugrađani organizovali pomoć!
Foto: ATA Images

Fanovi su pokrenuli inicijativu da se Miljani Kulić pomogne uplatom na račun kako bi mogla da Pinku plati kaznu od 100. 000 evra zbog diskvalifikacije.

Veliki šef doneo je odluku da Miljanu Kulić diskvalifikuje nakon njenog nedoličnog ponašanja tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5" i da će protiv nje biti pokrenuta tužba pod hitnom postupku zbog duga od 100. 000 evra prema produkciji. 

Od tog trenutka krenule su glasine gde se Miljana nalazi, da li je otišla u Niš ili nije. Njena majka Marija Kulić oglasila se za portal Republika.rs, te nam je prokomentarisala kratku Miljaninu diskvalifikaciju. 

Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro, sumnja da ima koronu - krakto je prokomentarisala Marija.

Međutim, ono što je sve šokiralo jeste inicijativa na Fejsbuku, da se prikuplja novac za Miljaninu kaznu, kao i da će se od gradonačelnika grada Niša tražiti da se uključi u tu akciju. 

BONUS VIDEO:

MAHIR MULALIĆ IZGUBIO GRANDOVU STATUU Pobednik "Zvezda Granda" prošao kroz neviđen stres, a evo kako se sve desilo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Dragan,Niš

13.09.2021 20:28

U Nišu se skupljaju pare za Kulićke!? Ha,ha dobar vc a nije čak ni prvi april!! Za koga bre da skupljamo pare,kockara,narkosa,psiho-labilne osobe koja je pljuvala po sirotinji kada je bez motike došla do nekih para,i ona o njena majka!!Nema od toj ništa !!U ćorku a ne da se švrćka po Egipat i etno selo,i kupuje apartmani po Vrnjačku Banju i Zlatibor dok drugi nemaju za leba!!

Denis

13.09.2021 20:34

Ženi bez imalo mozga da skupljaju novac. Umesto za nekog kome je potrebno lečenje. Koja je ona to ličnost da ima fanove?

drLaki

13.09.2021 21:26

@Denis - To su one iste sto su skupljale pare za Kasandru, da u seriji izadje iz zatvora.

Sanela

13.09.2021 22:15

Sramota nista drugo pa zar ste toliko bolesni da za olosa kockara skupljate novac nju treba bog da kazni maksimalno dzubre odvratno

Bulat

13.09.2021 22:37

Svako ko uplati za ovu bolesnu spodobu jedan dinar je za hitno psihijatrijsko lijecenje. Ona je,takodje, za dugotrajno lijecenje u ustanovi zatvorenog tipa. Da li je moguce da se ovako nesto desava u drustvu. Da egzemplarni psihijatrijski bolesnik izopacene licnosti, bezobraznik i olos bude predmet opste podrske. Dokle stigosmo, boze pomozi nam.

Saša

14.09.2021 06:43

Bolje da skupljaju pare za nečije lečenje.

Joks

14.09.2021 08:48

Novac se sakuplja za bolesnu decu i ljude.... Za ljude kojima je pomoc preko potrebna... A NE ZA MENTALNU MILJANU NEBIH DINAR JEDAN DALA ZA HLEBA DA NEMAJU NJIMA NEBIH DALA...NEMA NISTA OD TOGA DA DA NAS GRAD NA TO SPADNE POGOTOVO ZA AKCIJU MILJANE KULIC!!!