NAKON SRAMNE JAVNE PRELJUBE U RIJALITIJU Ivana definitivno izbacila Nenada iz stana, spakovala stvari i poslala na ovu lokaciju, a tamo će reper živeti sa ljubavnicom nakon izlaska?!
Printscreen

Ivana Aleksić još uvek zvanična supruga Nenada Aleksića Ša nema nameru da primi repera u njihov dom gde su živeli dok on nije ušao u rijaliti "Zadruga",a gde ju je i javno prevario sa Tarom Simov, prenosi Kurir.

Ona je ogorčena, besna i ljuta na muzičara, pa je sve njegove lične stvari spakovala i sada ga čekaju da ih preuzme kada se vrati u spoljni svet. Nenad nema izbora nego da se za prvo vreme vrati kod majke da živi.

Iako je doživela javnu bruku i sramotu, Aleksićeva žena je odlučila da nastavi svoj život. Totalno je promenila navike, posvetila se poslu i porodici, a za ljubavni život svog supruga ne želi da zna, pa je prijatelje zamolila da joj ne šalju klipove, snimke, a ni informacije šta on radi i kako se ponaša pred milionskim auditorijumom.

Da Ša i njegovoj novoj devojci iz rijalitija ne cvetaju ruže, dokaz su i sve češće svađe među njima.

Inače, Ša je sam rekao da će stan i lokal da ostavi ženi, a da će od novca koji zaradi u rijalitiju sebi kupiti nov automobil.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading