Ivana Buha
youtubeprintscreen

Kada se kaže Ivana Tulović mnogima to ime ne govori mnogo. Međutim, ova dama nekada se prezivala Buha i bila je pevačica.

Ivana Tulović izdala je 2011. godine za “City records” album prvenac pod nazivom “Takva sam, kakva sam”, koji je finansirao njen tadašnji suprug Ljubiša Buha Čume. Sa ovog albuma nijedna pesma nije postala hit, ali je ostala upamćena Ivanina promocija na kojoj se navodno jedna devojka udvarala njenom tadašnjem mužu.

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2015. godine, nastaje prava medijska drama kada Ivana odlazi u policiju i prijavljuje supruga za nasilje. Međutim, na sudu je potom promenila iskaz rekavši da se povredila kada je na nju pala tuš-kabina.

Ljubiša Buha izlazi iz suda

Masanori Jošida/Alo

Ljubiša Buha izlazi iz suda, Foto: Masanori Jošida/Alo

Iste godine ona je svedočila u postupku koji se protiv Buhe vodio u vezi sa malverzacijama sa ukradenim automobilima. Na osnovu njenog iskaza Čume je 2017. godine osuđen na četri godine i osam meseci zatvora, a iste godine su se njih dvoje i zvanično razveli nakon 10 godina braka.

Međutim, pravi preokret desio se 2019. godine kada je Čume rešio da prijavi bivšu suprugu za lažno svedočenje. Tužilaštvo je prihvatilo prijavu i podiglo optužnicu protiv Tulovićeve. Na ročištu prošle godine u okviru ovog postupka Buha, koji izdržava zatvorsku kaznu u Padinskoj skeli, izjavio je:

- Osuđen sam na četiri godine i osam meseci zatvora zbog njenih laži. Sa mnom je bila samo zbog para, zbog novca mi je i rodila dete, koje joj je odlukom Centra za socijalni rad sada oduzeto i dato meni na staranje. Možete zamisliti o kakvoj je osobi reč. Ona je loš čovek, sve loše što može da se bude.

Ivana je istakla da joj je bivši ,navodno, govorio “da će je iseći na komade, na živo izvaditi bubreg, peći ga i pojesti”.

Kakav će epilog dobiti ova priča ostaje da vidimo, a ono što mnogi komentarišu poslednjih godina je Ivanina nova frizura. Ona se ofarbala pre dve godine u indigo plavu boju, te je gotovo nemoguće ne primetiti je.

Komentari (2)

Brana

21.04.2021 10:18

Značii....grmiii...e moji novinarčići...

Teča

21.04.2021 12:01

Ja bih ovo ipak otreso, ko zrelu šljivu. Ne bih joj dao pare, samo budžu