Ellingtons
Promo
Ellingtons

Promo

Ellingtons, Foto: Promo

Najluđi maskenbal za "Noć veštica" uz zvuke funk, soul i pop hitova očekuje vas upravo u klubu "Ellington’s", a za sve posetioce koji rezervišu svoje mesto obezbedili smo vrednu nagradu. Naime, sutra uveče će najoriginalnija maska dobiti nagradu od čak 1000 evra, dok će drugoplasirani dobiti trodnevni boravak u hotelu “Hyatt Regency Belgrade”. Ukoliko niste razmišljali o kostimu za "Noć veštica", ne brinite – jer ćemo se mi pobrinuti za vašu masku!

Ellingtons

Promo

Ellingtons, Foto: Promo

Najbolja žurka za "Noć vešica", sjajan bend i vredna nagrada za najoriginalniju masku dovoljan su razlog da klub "Ellington’s" sutra uveče bude vaš izbor, zato rezervišete svoje mesto na vreme, na broj telefona 064 0150 275.

Ellingtons

Promo

Ellingtons, Foto: Promo
Ellingtons

Promo

Ellingtons, Foto: Promo

Osim fantastične muzike, bogatog programa i ambijenta koji može da parira svetskim klubovima, "Ellington’s" posetiocima nudi selekciju ekskluzivnih pića, ali i onih koja su prilagođena svačijem džepu, kao i veliki izbor vrhunske hrane. Na meniju su različiti orijentalni, azijski i vegetarijanski specijaliteti, kao i najbolja selekcija mesa, koje pripremaju iskusni i priznati kuvari. Uz dobru muziku i izvrsnu ponudu hrane i pića, klub "Ellington’s" svojim posetiocima pruža jedinstven i kompletan užitak.