EKSKLUZIVNO ZA ALO! Svekrva u elegantnoj crnoj, a mlada izabrala jednostavnu toaletu! Detalji sa venčanja sina Vesne Rivas! (FOTO)

Majka ne krije sreću!

Vesna Rivas
Foto: privatna arhiva

Pevačica, astro tumač i rijaliti učesnica Vesna Rivas, danas je oženila sina jedinca Petra Pajića. Njena snaja i sin uskoro očekuju svoje prvo dete, a ceremonija venčanja obavljena je u najintimnijoj atmosferi među prijateljima i članovima porodice. 

Vesna nije želela da najavljuje ovaj događaj u medijima, ali je ekskluzivno za Alo portal progovorila o ovom događaju i sa nama podelila slike koje su nastale u najznačajnijim momentima proslave.

Pevačica se zajedno sa svojim suprugom Draganom slikala sa mladencima, odmah nakon veoma intimne ceremonije venčanja koja je organizovana u veoma prijatnom ambijentu restorana na Adi. 

Vesna Rivas, venčanje
Foto: privatna arhiva

Njena snaha Vana nosila je belu haljinu, veoma jednostavnog kroja, a sin je za ovo venčanje odabrao plavo svečano odelo. 

- Nismo želeli da izlazimo u medije sa ovom vešću i da najavljujemo venčanje. Situacija je sada takva da svi moramo da budemo oprezni, zbog čega smo i mi izabrali ovu veoma intimnu ceremoniju kako bismo ozvaničili vezu moga sina i snaje pre nego što beba dođe na svet - rekla je Vesna za Alo portal.

Vesna Rivas, venčanje
Vesna Rivas, venčanje, Foto: Foto: Alo

Sin i snaha zaigrali su prvi ples kao muž i žena u veoma romantičnom ambijentu. Mlada je zbog trudnoće nosila jednostavne sandale.

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: bane
  28/06/2020 - 01:15
  Jel i ovo venčanje veka?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi