NAPUSTILA BEOGRAD Otkriveno gde Milijana Bogdanović živi nakon brojnih skandala, rijaliti učesnica našla posao, a ima i novog dečka (FOTO)
Printscreen

Iako su joj mnogi, nakon učešća u rijaliti šou-programu "Parovi", predviđali veliku karijeru u medijima, Milijana Bogdanović se povukla u rodno Užice.

Naime, sudeći prema njenom Instagram nalogu, Bogdanovićeva živi i radi u rodnom mestu, obilazi kafiće i vozi se gradskim prevozom, zbog čega su pojedini zlurado primetili da je "propala", te im se ona obratila putem društvenih mreža.

Printscreen

 

- Svaki dan idem na posao koji volim. Viđam se sa ljudima koje volim i koji me vole (takvu kakva sam). Da sam htela da živim u drugom gradu i da radim drugi posao, znam da znate da bih to i uradila. To vas i muči. Viđam se sa čovekom koji mi se sviđa. Ne znam zašto brinete. I, da, volim da popijem poneku čašicu posle posla, ne uvek. Jeste li vi srećni dok pričate o mojoj sreći, a mislite da pričate o mojim problemima? - rekla je 

Podsetimo, ona je bez premca obeležila nekoliko poslednjih sezona ovog TV formata, što zbog braka sa nekoliko decenija starijim Milojkom Božićem, što zbog afere sa oženjenim denserom Ivanom Gavrilovićem, ali Milijana se na posletku nije pronašla u ulozi voditeljke, kao mnoge njene koleginice, niti u bilo kom drugom vidu medijskog posla.

DEČKO JE PRIKRIVA U PROSTITUCIJI, DROGIRA SE! Oglasila se trudna Ružica Veljković i javno obelodanila sve o druženju sa devojkom iz kataloga!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading