Milijana
Foto: Alo/Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Milijana Bogdanović povukla je iz javnog života i počela da radi kao kondukter u gradskom prevozu.

Naime, Miljana je jednom prilikom potvrdila da je promenila život iz korena, te da radi kao kondukter.

- Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila - rekla je Milijana i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

BIĆETE ŠOKIRANI KADA VIDITE ČIME SE DANAS BAVI MILIJANA BOGDANOVIĆ Bila u vezi sa DEDOM, umalo uništila brak Ivanu Gavriloviću, a onda se POVUKLA I NESTALA (FOTO)

Printscreen

 

- Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene - zaključila je bivša rijaliti učesnica.

Podsetimo, Milijana Bogdanović je jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija "Parovi", pre svega, zbog bogatog ljubavnog života sa uglavnom dosta starijim muškarcima. Rođena 24. decembra 1997. godine u Užicu, za kratko vreme je uspela da podigne pravu medijsku buru, a njene veze sa starijim i oženjenim muškarcima nailazile su na neodobravanje javnosti.

BIĆETE ŠOKIRANI KADA VIDITE ČIME SE DANAS BAVI MILIJANA BOGDANOVIĆ Bila u vezi sa DEDOM, umalo uništila brak Ivanu Gavriloviću, a onda se POVUKLA I NESTALA (FOTO)

Printscreen

 

Ipak, Bogdanovićeva nije previše marila za kritike, a svojim ponašanjem pokušavala je da opravda onu staru, narodnu da prava ljubav godine ne broji, samo što u njenom slučaju izgleda da joj "prava ljubav" redovno izmiče.

Javnost je čula za Bogdanovićevu kada su mediji počeli da pišu o njenoj vezi sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. O ovom neobičnom paru prvo su pisali domaći mediji, a potom su o njima izvešavali čak i svetski mediji. Milijana je vremešnog Božića poznavala još od detinjstva jer je on bio njen komšija u selu Pilatovići gde je živela sa bakom.

Milijana i Milojko

Printscreen

 

Prvi put su se smuvali kada je njoj bilo tek 18 godina, ali po njenim rečima, veza nije bila potpuno ozbiljna sve dok se Milojko nije razboleo i otišao u bolnicu na operaciju srca, te je tada shvatila da ne može da živi bez njega. Zbog medijske pažnje Milijana i njen partner Milojko dobili su ponude za ulazak u rijaliti, a ubrzo su prihvatili ponudu „Hepi“ televizije i od marta 2019. godine postali su učesnici „Parova“.

ZANEMEĆETE KADA VIDITE KAKO DANAS IZGLEDA POSLEDNJA MIS JUGOSLAVIJE Niko ne može da veruje u ono što vidi, udala se u Emiratima i ima troje dece! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading