ČARLS PLAČE U JAVNOSTI, KEJT NEMA NIGDE Zaplakala se i kraljica Kamila, ceo svet u šoku, drama se nastavlja
Foto: EPA/EPA

Kralj Čarls (75) prvi put od februara, kada je objavio da boluje od raka, održao je javni govor. Britanski monarh je prisustvovao ceremoniji u Portsmutu, povodom 80. godišnjice "Dana D", a uz njega je stajala njegova supruga, kraljica Kamila.

Događaju su prisustvovali i brojni vodeći britanski političari i veterani, kao i princ Vilijam, koji je održao dirljivu besedu o hrabrosti onih koji su služili tokom rata, što je izazvalo snažne emocije kralja Čarlsa i kraljice Kamile.

Njihove suze svedoče o dubokom emotivnom iskustvu tokom ovog važnog događaja. Posebno dirnuti, kralj i kraljica su podelili trenutak s veteranima, slušajući njihova sećanja na ratne dane.

 

 

Kraljeve suze su, osim Kamile, veoma dirnule pristalice monarhije, pa ne čudi što su požurili s komentarima na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili saosećanje prema Čarlsu, poželevši mu da što pre dobije najvažniju životnu bitku, drugi su se sažalili nad Kamilom.

- "Nije joj lako da sluša sve to, znajući da joj je muž teško bolestan", "Čarls umire, a Kamila to nema s kim da podeli" - napisali su oni.

Ipak, bilo je i na desetine onih koji su napisali samo jednu stvar:

- "A gde vam je Kejt? 

Inače, princ Vilijam je tokom događaja otkrio nove informacije o Kejt Midlton. Na pitanje jednog veterana o Kejtinom odsustvovanju, Vilijam je otkrio da se Kejt oporavlja uz preventivnu hemoterapiju i istakao da bi imala mnogo toga zajedničkog s damama koje su služile u Blečliju jer je i njena baka deo te priče, ali da o tome nije govorila sve do kraja.

Otkrivena još jedna tajna kraljevske porodice

Što se više kraljevska palata trudi da sakrije šta se dešava unutar njenih zidina, to dobro obavešteni izvori sve češće otkrivaju velike tajne.

Jedna od njih vezana je za kralja Čarlsa i njegovog starijeg sina, princa Vilijama i vojvodstvo Kornvol. Kao što je poznato, reč je o imanju čiji godišnji prihodi iznose 23 miliona funti, a koje je pripadalo Čarlsu sve do 2022. godine, kada je prešlo u Vilijamove ruke.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading