kraljevska porodica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Bura nakon nestanka Kejt Midlton ne jenjava, a razne bizarne teorije zavere kruže mrežama i iz dana u dan su sve jezivije i jezivije.

Mnogi se u komentarima pitaju da li je ona uopšte živa i zdrava, šta se dešava sa Čarlsom, a sve je pokrenuto nakon što je objavljeno da se čeka važno saopštenje britanske kraljevske porodice.

Spekuliše se da je kralj navodno preminuo od raka, a mnogi su ubeđeni da Bekingemska palata nešto ozbiljno krije, piše "Newsweek".

Korisnici društvene mreže X preteruju sa spekulacijama, a stiglo je i hitno saopštenje iz Britanske ambasade Ukrajine da je kralj Čarls živ, nakon što su ruski mediji objavili da je umro, prenosi "Dailymail".

Ono što je sigurno da je sve puno nelogičnosti, budući da se palata do sada nije oglasila i ostavljaju ljude da nagađaju i spekulišu, a "The Sun" je juče objavio vest, bez fotografija, a na osnovu svedočenja očevidaca da je Kejt viđena sa svojim suprugom na omiljenoj farmi srećna i zdrava.

Slične neosnovane tvrdnje kruže i za Kejt Midlton, ali ništa zvanično još nije saopšteno, osim da se čeka reakcija kraljevske porodice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading